cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24FE OneUI7 pil sağlığı doğru çalışıyor

(Topic created on: yesterday)
299 Views
TRAtaberk
Active Level 9
Options
Galaxy S

Log kaydı:

image

Sistem pil uygulamasının gösterdiği:

image

10 Comments
ytimkacakcisi
Active Level 4
Galaxy S
Log kaydına Telefon üzerinden nasıl bakabiliriz?
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Müşteri hizmetlerini arayın yada Bu yoldan öğrenin.
Öncelikle Play Store üzerinden LogLog uygulamasını indirin. Log kaydını okuyabilmek için gerekli.

* Telefon Uygulamasını açıp *#9900# tuşlamasını yapın
(Otomatik Engelleyici açıksa kapatın yoksa ekran gelmez. İşlemler bittikten sonra tekrar açabilirsiniz.)

* Açılan ekranda en aşağıya inip Run dumpstate & Copy SD Card yazan seçeneğe tıklayın.

Bastıktan sonra dosya kaydedicek önce. Dosyaya bir isim vermeniz gerekli istediğiniz ismi verebilirsiniz.

* Bir süre bekleyin. Genelde 3-5 dakika sürüyor. Sonrasında Dosyalarım uygulamasından Log klasörünü bulun ve tıklayın. Farklı bir klasörde olabilir dosya yolunu kopyalama bittikten sonra size belirtiyor.

* Bütün ZİP'leri çıkartın. En büyük boyuta sahip olanlar yer alacak . Sırasıyla klasörlere girerek çıkartın.

* En sonunda yaklaşık 140 160MBlik bir TXT dosyası bulunuyor. Onu LogLog uygulamasında açın. mSavedBatteryAsoc aratmasını yaparak en yakın sonuca gidin. pil değerinizi görebilirsiniz. (varsa mSavedBatteryBsoh aramasınıda yapabilirsiniz o daha doğru. Nedense bazı cihazlarda görünmüyor Bsoh.)
0 Likes
Kaptan-35
Active Level 4
Galaxy S
Evet hocam nerden görebiliriz
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Müşteri hizmetlerini arayın yada Bu yoldan öğrenin.
Öncelikle Play Store üzerinden LogLog uygulamasını indirin. Log kaydını okuyabilmek için gerekli.

* Telefon Uygulamasını açıp *#9900# tuşlamasını yapın
(Otomatik Engelleyici açıksa kapatın yoksa ekran gelmez. İşlemler bittikten sonra tekrar açabilirsiniz.)

* Açılan ekranda en aşağıya inip Run dumpstate & Copy SD Card yazan seçeneğe tıklayın.

Bastıktan sonra dosya kaydedicek önce. Dosyaya bir isim vermeniz gerekli istediğiniz ismi verebilirsiniz.

* Bir süre bekleyin. Genelde 3-5 dakika sürüyor. Sonrasında Dosyalarım uygulamasından Log klasörünü bulun ve tıklayın. Farklı bir klasörde olabilir dosya yolunu kopyalama bittikten sonra size belirtiyor.

* Bütün ZİP'leri çıkartın. En büyük boyuta sahip olanlar yer alacak . Sırasıyla klasörlere girerek çıkartın.

* En sonunda yaklaşık 140 160MBlik bir TXT dosyası bulunuyor. Onu LogLog uygulamasında açın. mSavedBatteryAsoc aratmasını yaparak en yakın sonuca gidin. pil değerinizi görebilirsiniz. (varsa mSavedBatteryBsoh aramasınıda yapabilirsiniz o daha doğru. Nedense bazı cihazlarda görünmüyor Bsoh.)
0 Likes
TRAtaberk
Active Level 9
Galaxy S
Sayfanın en üstünde adım adım anlatıyor arkadaşlar.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/samsung-telefonda-pil-sagligi-nasil-bakilir.3750934/
0 Likes
kremasir
Active Level 5
Galaxy S
Bu ayar s23 one ui 7 versiyonu içinde var mı ben baktım ama bulamadım
0 Likes
TRAtaberk
Active Level 9
Galaxy S
Yok maalesef ilerleyen güncellemelerle gelebilir.
sєnsєí
Expert Level 5
Galaxy S
A54 için de gelir mi bu pil sağlığı vs. Sizce
0 Likes