cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24

(Topic created on: a week ago)
150 Views
Brcuu
Active Level 5
Options
Galaxy S

S25'de olan bazı yapay zeka özellikleri s24'de yok ve güncelleme ile gelmedi her sene çıkan amiral gemileri daha fazla geliştirirken eski amiral gemileri de unutmamak da fayda var 

12 Comments
secchio
Active Level 3
Galaxy S
yani bir içerik üreticisi veya işini tamamen bu cihazlar üzerinden yürüten birisi değilseniz hiç gerek yok böyle bir şeye. ha bir de ben her yeni özelliğe hemen erişmek istiyorum mutlaka benim olmalı vs gibi düşünüyorsanız o da ayrı bir şey. ama genel olarak baktığımızda zaten verdiğimiz para ve aldığımız kullandığımız cihazın farkındaysak eğer böyle beklentilere girmemize gerek yok diye düşünüyorum. sonuçta gelmeyen özellikler günlük kullanıcılar için öyle hayati öneme sahip özellikler değil.
0 Likes
Galaxy S
Yani şirket politikası amaç o özellikler s 25 te var diye onun satışını artırmak S 26 çıkınca da gene aynısı olacak 😂
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Teknoloji hızlı gelişiyo ve ayretten satış politikası bu bende isterim yeni model 3 4 sene de bi çıksın uzun yıllar güncel modeller kullanalım ama piyasa böyle işlemiyo ama tam olarak s25 te olupta gelmeyen neler
0 Likes