cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24

(Topic created on: 12-14-2024 08:09 AM)
58 Views
MustafaCihadS24
Active Level 4
Options
Galaxy S

Evet arkadaşlar şaşırmayacağım birşey oldu daha önceki telefonum olan s22deki gibi telefonumda amoled ekran yanığı oldu hadi sadece bu olsa iyi ama gene telefon kaynaklı yoğun ısınma problemi yüzünden telefonumun arka cam kapağı çıktı çok saçma ve bunlar sadece 4 ay içinde oluyor yahu ben bu samsunga güvenemeyeceksem kime güvenicem şimdi size soruyorum amoled ekran yanığı veya aşırı ısınma gibi problemlerden kaynaklı arka kapağımın çıkması beni garanti dışı bırakır mı?

image

S24
26 Comments
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Knk valla amoled yanığı garantiye giriyor ben eski rahmetli A53 de ilken az mı değiştim ekranı hep aşırı ısınması vardı😂
Galaxy S

Amoled yanığı kullanıcı hatası fakat samsung bazen değişim yapabiliyor. Arka kapak olayına gelince ısınmayla kolay kolay atacağını sanmam. Yine de servise gönder bel ki garanti kapsamına sokabilir.

Galaxy S
Yazın telefon 50 dereceye ulaşabiliyor sence normal mi?
Solution
Galaxy S
Yok o kadar sıcaklık görürse tabiki atar yapışkanı
0 Likes
Solution
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Amoled yanığı kullanıcı hatası falan değil. Samsungun politikası öyle olabilir onuda kim umursar? Kime göre neye göre kullanıcı hatası olacak ki. Belirli bir ispatı ve işleyişi yok
Galaxy S
Ekran parlaklığını açıyosun ekran pikselleri ölüyor veya yanıyor bu bizim suçumuz mu oluyor?!
Solution
yunusaslan53
Active Level 4
Galaxy S
Benim s21 de aynısı olmuştu telefon çok ısındığı için arka kapak slikonları bozuldu ve kapak yerinden çıkıyordu
0 Likes