Original topic:

S24

(Topic created on: 11-21-2024 12:36 AM)
297 Views
cnc_kny_S24
Active Level 6
Options
Galaxy S

S24 256GB den S24 Ultraya geçmeyi düşünüyor dum 2 haftadır geçemedim telefon 28000 30000 arası teklif veriyorlar

S24 güzel donma kasma takılma söz konusu bile değil çok güzel kamera muazzam şarj 2 3 gün gidiyor (nasıl oluyor demeyin sosyal media ve oyun ilgim alakam yok hiç biri)
Herşey mükemmel beğeniyorum yalnız 2. El piyasası üzücü sırf bu yüzden ultra almaktan vazgeçtim onca para veriyorsun satarken üzülüyorsun bu yüzden elma tercih etmeliyim diye düşünüyorum 
11 Comments
Galaxy S
Telefonu satmak için alıyorsan iPhone a geçebilirsin.
cnc_kny_S24
Active Level 6
Galaxy S
Hayır s24 çok beğendim daha iyisi ultra kullanmak istedim ama üzücü bir durum var ortada alsatçı değilim kullanıcı olarak
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yinede Samsungun Ultralarını Diğer Android Markalarının Amiral Gemisi Telefonlarına Göre Daha Rahat Satarsanız
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Telefonum Değerini Olabildiğince Korusun Diyorsanız Tercihiniz Apple Olmalı Onun Dışında S24 Ultra Değilde S25 Ultraya Geçebilirsiniz 👍
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
2 ay sonra s25 aile cikacak bekle bence
cnc_kny_S24
Active Level 6
Galaxy S
Arkadaşlar şikayetim 5 6 aylık telefon 42000tl daha leke yok 35bin beklentim ama 30000e zor teklif alıyorsun bu kadar düşük olmasının sebebi samsung model çıkartıyor 1 ay sonra fiyatı düşürüyor ilk alan zararda
Galaxy S
S24 32binlere kadar düşmüştü diye hatırlıyorum bence 30bin normal fiyat ama şuan değil zamlanmış her şey
batuhaniaS24U
Active Level 6
Galaxy S
2018 de aldığım s9+ı bu yaza kadar kullanıp s24 ultraya geçtim. Demem o ki sırf değer kaybı sebebiyle telefonu değiştirmeye değmez. Yatırım aracı olarak görmüyorsan.
Galaxy S
Ölücüler çok fazla bu ülkenin en büyük problemi zaten ahlaksızlık ölücülük bana göre ahlaksızlıktan başka bir şey değil hocam bence kullanın gitsin s24 den memnunmuşsunuz zaten