cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra wifi'den çıkıp mobil bağlantıya geçmeme sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
171 Views
Ramazan_44
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Merhaba, Arkadaşlar gördüğünüz gibi wi-fi den çıkıp mobil paketi açtığım halde internete bağlı değilim, bazen düzeliyor bağlanıyor bazende bu problemi yaşıyorum uçak moduna alıp geri açtığımda düzeliyor sizde böyle bir sorun yaşiyormusunuz ?
20 Comments
atilla7777
Active Level 1
Galaxy S
Evet aynı sorun bende de var, servise gönderdim düzeltmeden geri gönderdiler.
0 Likes
Ramazan_44
Active Level 4
Galaxy S
Hmm, Kasım ayında gelen güncelleme ile düzelmiştir diye düşündüm ama bir değişiklik yok gibi sürekli yapmıyor aslında bazen oluyor uçak moduna alıp geri açtığımda düzeliyor garip bir durum
0 Likes
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
Yeni mi oldu bu sorun?
0 Likes
Ramazan_44
Active Level 4
Galaxy S
Daha öncede vardı ama sürekli değil ara sıra oluyor uçak moduna alıp geri açtığımda düzeliyor
atilla7777
Active Level 1
Galaxy S
5 ay oldu, aldığımdan beri var bu sorun
Ramazan_44
Active Level 4
Galaxy S
Benimde yeni sayılır 3 ay oldu gelecek olan ONE UI 7 güncellemesin'de düzelir inşallah
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
bende de s 24 ultra var ama böyle bir sorun hiç olmadı ama size tavsiyem 5g kapatın. tekrar deneyin. bir süre 5 g acik tutmayin
0 Likes
Ramazan_44
Active Level 4
Galaxy S
Hmm, Normalde kapalı bırakıyorum işyerinde wifi ağını kullanıyorum sürekli yapmıyor aslında ara sıra öyle bayadir iyi gidiyordu bir sorun yoktu bugün denk geldim yine öyle
0 Likes
atilla7777
Active Level 1
Galaxy S
Onun dışında, netflix izlerken parlaklık ayarı sabit kalmıyor bende hatta yükseltemiyorum. Karanlık sahnelerde çok karartıyor ekranı sizdede öyle mi?
0 Likes