cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra gece çekim problemi

(Topic created on: 08-28-2024 01:33 PM)
234 Views
mkrzgr
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar, son zamanlarda çektiğim gece fotoğraflarında ışık parlaması ve kötü kalite seziyorum bunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

image

image

image

21 Comments
duygusal
Active Level 2
Galaxy S
Harici kamera lens taktın mı
0 Likes
mkrzgr
Active Level 3
Galaxy S
Evet koruyucu taktım kameralara
0 Likes
ByCalamitous
Active Level 3
Galaxy S
Ekstra takılan koruyucu lenslerin kalitesine göre malesef bu durumla karşılaşılabiliyor. Kalitesiz bir malzeme ise çok kolay çizilip en sonunda bu hale gelebiliyor. Lensinizi mikrofiber bir bez ile temizledikten sonra fotoğraf çekmeyi deneyin. Eğer aynı sonuç alıyorsanız korumayı takmadan öncesinde lensinizde parmak izi bırakmış olabilirsiniz yada en son ihtimal koruma lensinizi yenilemeniz gerekebilir
mkrzgr
Active Level 3
Galaxy S
Koruma lenslerini kullanmadan da kameralar cok korunaksız duruyor ne yapmamız lazım ?
0 Likes
ByCalamitous
Active Level 3
Galaxy S
Kendi düşüncemi söyleyecek olursam 1 yıldır s23 ultra sahibiyim ve birkere bile kamera koruması taktırmadım, cüzdanıma koyduğum minik bir gözlük temizleme bezi ile geziyorum. Birde telefonu masaya koyduğumda kameranın cizilmemesi içinde kamera çıkıntısını gececek şekilde kılıf kullanıyorum
0 Likes
mkrzgr
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkürler sağolun, peki kamera için herhangi bir ekstra ayar yapmamız gerekiyor mu?
0 Likes
ByCalamitous
Active Level 3
Galaxy S
Hayır yapmanıza gerek olduğunu sanmıyorum. Profesyonel çekimlerde kameradan pro kısmını kullanmak yeterli
ByCalamitous
Active Level 3
Galaxy S
Bas çek fotoğraflarınızı lightroom ile kolay birşekilde sanki profesyonel bir çekim şekline getirebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum
0 Likes
ByCalamitous
Active Level 3
Galaxy S
Eğer ben yinede lens koruması kullanmak istiyorum derseniz , piyasada bu işin kaliteli malzemesini üreten firmaların olduğunu duydum. Forumlarda biraz araştırmayla bulunabilir