One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Merhaba dostlar Evet dün S25 serisi tanıtıldı , şahsen aman aman bir yenilik görmedim ben , nedense bu seride beni heyecanlandıracak hiçbir şey... View Post
Gemini değişmiş View Post
Arkadaşlar merhaba, S25 serisi için SamsungShop un düzenlediği kampanyalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben iki kat hafıza ve ek takas desteği... View Post
Yeni güncelleme ile artık program olmadan uygulamalara şifre koyabilcezmi View Post
Telefonumun s pen'i bazen çıkmıyor basma tusu bozuldu yeni s pen bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz View Post
Fiyat tahminim giriş baz modeli için 80 bin ₺ olmuştu 84 bin ₺ olmuş ben şimdi 1.5 aylık S24 Ultramı (512gb) takasa verip 58 bin ₺ ye saydırıcam o da... View Post
S25 ultra dahil s25 serisinde ekran çerçeveleri biraz kalın gibi geldi gözüme. Kerem enginar da aynısını söylemiş amiral gemisinde bu kadar kalın... View Post
S24le herşey tmamen aynı. Birebir kopyası sadece işlemcisi çok çok iyi binişlemci. Şimdi ben s24ü sırf bu tasarımı için sevip almaya karar vermiştim.... View Post
Ne yazık ki One UI.7 güncellemelerini 2025'in ilk çeyreğinin ortasına kadar alamayacağız. Ancak 25'inde var. 24 ULTRA'mı bu gece... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2190 | |
1771 | |
686 | |
504 | |
389 |
User | Count |
---|---|
26 | |
23 | |
22 | |