cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 ultra ekran parlaklığı

(Topic created on: 04-27-2024 02:05 PM)
646 Views
MutMut
Active Level 5
Options
Galaxy S
S24 ultra cihazda normal kullanımda 47 48 dereceleri görüyor. Telefonun ısınması normal diyorum ama bu sıcaklıklara gelince maksimum parlaklık ayarları açık olmasına rağmen ekran parlaklığı göze çarpacak miktarda düşüyor. Bu yazılımsal bir sorun mu yoksa cihazda mı bir problem var?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Normal maalesef ısınınca ekran parlakligi kısiliyor

View solution in context

Solution
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
çünkü 2k ekran ve büyük ekran altında mekanik ve elektronik olarak yüksek donanım var.Zarar görmemeleri için olur.

View solution in context

Solution
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
47-48 derecelere nasıl geliyor acaba yoğun bi kullanım mi yapıyorsun kılıf mi sıcak tutuyor

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Solution
Galaxy S
Normal maalesef ısınınca ekran parlakligi kısiliyor
Solution
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
çünkü 2k ekran ve büyük ekran altında mekanik ve elektronik olarak yüksek donanım var.Zarar görmemeleri için olur.
Solution
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
47-48 derecelere nasıl geliyor acaba yoğun bi kullanım mi yapıyorsun kılıf mi sıcak tutuyor
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Hücresel bağlantı zayıf bide o online oyun oynarsan güneşte anca gelir her halde çünkü bendede var o kadar ısınmıyor havalar 30 derece civarı oldu bende 40-41 derece oluyor en fazla hücresel veride
0 Likes
MutMut
Active Level 5
Galaxy S
Kılıf takılı değil sadece hücresel veride whatsapp,kamera tarzı uygulamalar kullanıyorum
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Senin s24 ultra baya ısınıyor belki bu ayar ise yarar 1714224301195.jpg
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Whatsap da bile ısınıyorsa sıkıntı var
0 Likes
MutMut
Active Level 5
Galaxy S
Pil özelliğini aktif ettim. Telefonu 2-3 gündür inceliyorum. ilk kurulumu yaparken **bleep** ettim ısındığını 1 hafta daha test edeceğim ısınma durumunu umarım düzelir.
0 Likes