cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra ekran koruyucu tavsiyesi

(Topic created on: 03-21-2025 09:23 AM)
368 Views
omerozyvz
Active Level 4
Options
Galaxy S
Sizce bu ekran koruyucusunu almalı mıyım spigen marka neoflex modeli 600 TL'yi buldum kutu içerisinde 2 tane koruyucu ve montaj kiti falan da varmış kullanan varsa görüşlerini yazarsa sevinirim 🙏
image

19 Comments
hsn0
Active Level 4
Galaxy S
Bende glass tr olanı kullanıyorum,
açıkçası ekran anti glare özelliğini yitiryor,
Spigen kılıfı ile kulanmamama rağmen sağ ve sol kenarlarda boşluk kalıyor buda toz birikmesine müsade ediyor.
Ama genel olarak cam hissiyatı iyi parmak izi algılıyor ama uyguladıktan sonra parmak izini silip tekrar tanıtmak gerek.
0 Likes
omerozyvz
Active Level 4
Galaxy S
Resimdeki de cam değil parmak izinde sorun yaşamam diye düşündüm ama cam kadar korur mu acaba diye tereddüt de ettim
0 Likes
hsn0
Active Level 4
Galaxy S
Evet onu **bleep** ettim, şahsen bu tür olanlar tercih etmem hem ekran hissiyatı garip oluyor ele falan yapışmaya başlıyor bir süre sonra, hemde kuruma açısında çok faydalı olmuyor, artı kalem kullanımı nasıl olur onu bilmiyorum.
hsn0
Active Level 4
Galaxy S
Parmak izi bende güzel çalışıyor dediğim gibi silip tekrar tanıtmak gerek, iki kere sürekli kullandığın parmak tanitirsan daha de güzel çalışır .
Doğukan
Active Level 7
Galaxy S
4 aydır bu koruyucuyu kullanıyorum, uyguladıktan sonra parmak izini tekrar tanıtmama bile gerek kalmadı çok başarılı tavsiye ederim.1742539311485.jpg
0 Likes
omerozyvz
Active Level 4
Galaxy S
S24 ultra için de var mı bu modelden
0 Likes
Doğukan
Active Level 7
Galaxy S
Burada mevcut link atamıyorum maalesef 1742539435402.jpg
hsn0
Active Level 4