cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra WhatsApp sorunu

(Topic created on: 05-26-2024 12:17 AM)
1198 Views
Hamza03
Active Level 5
Options
Galaxy S
WhatsApp kullanırken sesli ve görüntülü arama geldiğinde ekran açılmıyor. Bildirimler bazen gecikiyor. Watch 6 classic 47mm saat kullanıyorum. WhatsApp bildirimlerini saatten de bazen alıyorum bazen alamıyorum. Kontrol ettim, hiçbir kısıtlama yok. Sebebini bilen var mı?
4 Comments
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
Hocam merhaba, ben de S24+ ve Watch 6 Classic kullanıyorum. Saat ve telefonun birbirlerine çok entegre şekilde çalışmadığına dair geri bildirimde bulundum ben de Samsung'a. Sana tavsiyem saati sıfırlayıp telefonuna yeniden bağlaman ve WhatsApp'ı da silip yeniden yüklemen. Bunların ardından Galaxy Wearable uygulamasından tüm bildirimlerin açık olduğundan emin ol, aynı şekilde telefondaki bildirim ayarlarından da WhatsApp bildirimlerinin açık olduğundan emin ol, umarım işe yarar.
0 Likes
Hamza03
Active Level 5
Galaxy S
Tşk. Bu dediklerinizi yaptım ama maalesef çözemedim
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
burayı bi kontrol et, açıksada kapatıp tekrar aç. bi ihtimal sorun çözülebilir.1716705282805_1716705282794_0.jpg
0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Hamza03,

Belirtmiş olduğunuz durumu uzaktan erişim ile kontrol etmek isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes