karaaslanakif
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Traycon
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
S24 Ultra da çöpse ne kullanacağız telefon olarak hiç bilmiyorum.
sekobaskan
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
Arkadaşım kendini kanıtlamak zorunda değilsin ultra pil tasarrufu yapınca 15 16 saat sure aliyorsun zaten WiFi ile
sekobaskan
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
Bizdede var normal kullanımda WiFi ile yuzde 10 gidiyor 1 saat de hücresel ile yuzde 15-20 arasi gider sıcaklığa bağlı olarak
sekobaskan
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
Tum ayarlar açık kullanım süreleri bunlar hücresel ile WiFi arasında 2 kat sarj suresi gitme farkı var
karaaslanakif
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
Pil tasarrufu dediğin şey ne ben bilmiyorum bu en kötü günlerden biri hayatım boyunca hiç Bi telefonda pil tarasufu nedir diye bakmadım benim telefonum da normal wifi mifi anlamıyorum ben sabah çıkıyorum evden gün boyu işimi görüyorum ve bu ekran görüntüsü gece saat 4 gibi çekildi ayrıca ben kimseye bi şey ispat etmiyorum beni böyle bi derdim yok sizin üzerinize alınmanız gereken bi durum da yok açık açık başlıklarda söylüyorum s24 ultra çöp diyenlere hem foto anlamında hem genel anlamda bunu söyleyenlee cevap mahiyetinde paylaşımlar yapıyorum kimdi nerde wi fi açık olduğunu nerde neyi kapattığı beni alakadar eden bi durum değil yani niye illa açıklama yapmak zorunda kalıyorum ben onu anlamıyorum herkes işine baksa daha güzel olmaz mı paylaşımlarda birilerine hakaret varsa gelsin buyursun kim ne diyecekse desin onun haricinde kimi niye alakadar ediyor
Ghoosstt
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
Hücresel veri ile yüksek çözünürlükte kullan bakalım
karaaslanakif
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
Siz nasıl istiyorsanız öyle kullanın bende nasıl istersem öyle kullanırım ne olacak yani şarjım biterse zil takıp oynayacakmısınız
EmreYavuz
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
Ben ilana koydum satıyorum bir daha Samsung kullanmamak üzere bu yazılım olayı sinirlerimi iyi bozdu Beceriksiz Samsung android 15 veremiyor rezilsin Samsung türkiye ve Samsung
karaaslanakif
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Sunday in
Galaxy S
Yani bu konuda haklısın bende dün aynını yaptım bi iphone 16 pro geçti elime iki saat sonra saatlerce adamın telefonunu geri vermek için kovaladım bu güncelleme meselesi bi rezillik o ayrı bi şey