cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 sorunlar

(Topic created on: 02-11-2024 12:46 PM)
429 Views
DrKursat
Active Level 1
Options
Galaxy S
Iphone 13'ten geçtim. Bazı sıkıntılarımı yazacağım çözümü olan varsa çok sevinirim.
1-Yüz tanıma yüzümü nadiren tanıyor. Yüzümü kaydetmesi zaten 1 sn sürdü. Hiçbir açıdan bakmadı. Nadiren tanıdığında da tanıması 3-4 sn sürüyor.
2-Ekrana iki kere tıklayınca açılması yerine tek tıkla açılması mümkün mü? 
3- Kilit ekranındaki spotify düğmeleri çok küçük. Araç kullanırken değiştirmek zor oluyor. Tek tıkla ekran açma ihtiyacımın sebebi de yine bu araç kullanımı sırasında dikkat dağıtmamak.
4- Ses düğmeleriyle kapama düğmesinin aynı tarafta olması ekran görüntüsü almayı zorlaştırıyor. Mantıksız geldi.
5- Dediğim gibi Iphone 13'ten geçtim. Iphone 11'in kamerası bundan daha iyiydi. Görüntü piksel piksel. Yapay zeka açıkken çizgi filme çeviriyor fotoğrafları. Optik zoom'da olmaması gereken görüntü kayıpları oluyor. 

Bu sorunları Members'a yazdığımda kopyala yapıştır bir cevap geliyor.

Yakın zamanda Iphone'a dönmek dileğiyle. 
Yukarıda çözümünü bildiklerinizi iletebilirseniz müteşekkir olurum.

İyi günler.
21 Comments
Galaxy S
1-samsunglarda yüz tanıma biraz yavaş olabiliyor yüz tanıma ayarlarından ekstra tanıma var
2-hayır samsunglarda iki tık ile oluyor diye biliyorum 3. Taraf aplikasyon ile olabilir
3-yapacak bir şey yok uygulama ile alakalı başka müzik uygulaması deneyin
4-bunun kolayı var araştır bul
5-kamerasi gayet güzel bir sorun yok
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Yüz tanıma o kadar uzun süren bir işlem değil. Mümkünse yüz verilerinizi silip yeniden kaydedin. Alternatif görünüm ekleyerek tanıma hızını arttırabilirsiniz. Bende bu işlem yarım saniye bile sürmüyor olabilir.

Tek tıkla ekranı açmak mümkün değil ancak telefonu elinize aldıp kaldırdığınızda bunu algılayıp açılmasını sağlamak mümkün. Tıpkı iPhone'da olduğu gibi.

Düğmelerin boyu iPhone'daki ile neredeyse aynı. Sorun olması garip. Ama isterseniz ses tuşları ile medyayı yönetebilmeyi sağlayan bir ayar var. Good Lock uygulamasındaki Sound Assistant ile yapabilirsiniz. (Resmî Samsung uygulamasıdır.) Bu sayede ekranı açmadan müziği değiştirebilirsiniz.

Ekran görüntüsü almak için çok fazla yöntem var. Avucunuzun kenarını ekran boyunca kaydırdığınızda, kontrol panelindeki ekran görüntüsü tuşuna bastığınızda ekran görüntüsü alabilirsiniz. Yine Good Lock'daki One Hand Operation+ modülü ile tek elle kolaylıkla ekran görüntüsü almayı sağlayabilirsiniz. Yine RegiStar adındaki başka bir modülle telefonun arka kısmına iki kez hafifçe vurduğunuzda ekran görüntüsü almasını sağlayabilirsiniz.

Ön kamerada güzelleştirme efekti açık olabilir. Onu kapattığınızda ön kamera daha doğal çekimler yapacaktır. Optik zoom fotoğraf çekilene kadar kalitesiz bir önizleme gösteriyor ancak fotoğrafı çekince net bir görüntü veriyor. Görüntünün piksel piksel olmasına anlam veremedim bende daha düşük bir cihaz olmasına rağmen görüntü gayet net. Cihaz ile ilgili bir sıkıntı olabilir veya lensiniz kirli olabilir. Çünkü o cihazın kamerası başarılı bir kamera.
DrKursat
Active Level 1
Galaxy S
Çok teşekkür ederim. Bazılarını denedim bazılarını deneyeceğim.
DrKursat
Active Level 1
Galaxy S
Good lock çok işime yaradı tekrar sağolun.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba Motionlock diye basit bir app vardı ekran yine kararıyor ama kaydırınca geliyor
S24, S23 bir kenara S22'den bile pekfarklı değil. Pahalı olduğunu biliyorsunuz zaten
Spotify Spotify'ı geliştirenlerle alakalı
OHO+ diye bir app var icinde quick tools ile kolay SS alınabilir
AI hiçbir telefonda oturmuş değil bildiğim kadarıyla.
internet kullanıyor yani biometric tanıma, AI bunlar hiçbir markada güvenli değil. Bu arada hayırlı olsun
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu ayarıkullanarak da kolay SS alınabilir1707640538974_1707640538964_0.png
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Motionlock değil FakeStandBy mış adı
0 Likes
F-I-R-A-T
Active Level 10
Galaxy S
Samsung un yüz tanıma hızı Apple cihazlarına göre çok geride.
Ekranın tek tık ile uyanma özelliği yok, uyandırmak için kaldır özelliğini aktif edersen cihazı eline aldığında kendi kendine ekran açılır ama cebinde bu ne kadar sensör kullanır ne kadar şarj yer bilgim yok.
3. Soru hakkında bir şey diyemeceğim, ben araç kullanırken car play üzerinden kontrolleri sağlıyorum
Ses düğmelerinin güç düğmesi altında olması bazı durumlarda zorluk çıkartıyor haklısın.
5. Sorunun ise samsung un başlı başına güncelleme sorunu sonrasında ilk sırada gelen bir sorun, çözemiyorlar.
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy S
Yüz tanima ayarini aydinlik bir yerde denediginden eminmisin bu secenekler acik mi? 1707641446414.jpg