cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 serisi mi İphone 15 serisi mi

(Topic created on: 12-14-2024 09:35 PM)
532 Views
FurNova
Active Level 2
Options
Galaxy S

Öncelikle Herkese Merhaba Ben Şuanda Redmi 10 Kullanıyorum İphone Almayı Planlıyordum Ama Samsung'u Ve İphone 'u Çevremde Kullanan Çok Sorduğumda İse Kim Neyi Kullanıyorsa Onu Öneriyor Şimdi geçmiş forumlara baktım kumlanma sorunu bluetooth sorunlarını gördüm ki youtube da da bir çok video izledim çoğu memnun iken çoğu sorun yaşıyor bende burdan bir forum açmak istedim sizin tavsiyeniz ne olur ben aktif telefon kullanıyorum şuan kullandığım telefonun kamerası berbat geliyor o yüzden fotoğraf bile çekmiyorum tek sevdiğim özelliği kızılötesi ışınlar  İphone da önereceğiniz bir özellik var mı yada bir sorunu 15 de birde Samsung s24 serilerinde hangi sorunlar hala devam ediyor veya yeni bir sorun var mı paylaşırsanız sevinirim ben telefonu 5 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum sizin fikirleriniz benim için çok önemli ısınma problemleri sonra ekran vb hangisi daha iyi uzun vadede hangi telefon pişman etmez yorumlara bekliyorum (iphone 15 pro max hariç)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Valla knk bende s24 ultra kulaaniyorum gayet hizli guzel şarj konusundada uzmez kamera yeterli oyunlarda akici performans sergiliyor donmadan kasmadan rahat bir sekilde kullanirsin buyuk telefonseviyorum diyorsan bide 7 yil guncelleme alacak

View solution in context

34 Comments
HsCobra
Active Level 8
Galaxy S
Kral çok net s24 ama fe değil fe alacaksan iphone al ama düz s24/s24+/s24U gram rahatsız olmasın
HsCobra
Active Level 8
Galaxy S
15 serisi çok ısınıyor
Batarya kötü ben 15 pro dan 24 U aldım
FurNova
Active Level 2
Galaxy S

Peki kullanımda sevdiğin sevmediğin veya kötü yanları var mı varsa paylaşırmısınız

0 Likes
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
S24'ten istediğini alabilirsin tüm düz iPhone modellerinden daha çok keyif verecek.Hele hele alabiliyorsan Ultra al.
FurNova
Active Level 2
Galaxy S

peki kumlanma vs sorunlar var mı

s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Bende S24FE var kumlanma problemi yok,bir akrabamız S24+ aldı baya bir inceledim onda da yoktu.İlk parti Ultra'larda çok var sonradan fixlendi gibi.
FurNova
Active Level 2
Galaxy S

teşekkür ederim

s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Şahsen 15,13 ile sıkı biçimde S24FE'mi kapıştırıyorum,full iPhone kullanan sınıfım sınıf panosunda benim telefonum ile çekilen fotoğrafları daha çok beğeniyorlar.
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Reis iphone alacaksan plus model alır mısın bilmiyorum ama diğer iphine modellerinin şarjı hem kısa sürede bitiyo hem de apple bataryaları 1 sene dolduğunda çok ölüyo. Hepsi para tuzağı. Evet belki yazılımı çok iyi animasyonları çok iyi ve premium hissettiriyo ama apple paradan başka vişe düşünmeyen bi firma