cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 sorunlar

(Topic created on: 02-11-2024 12:15 PM)
180 Views
DrKursat
Active Level 1
Options
Galaxy S
Iphone 13'ten geçtim. Bazı sıkıntılarımı yazacağım çözümü olan varsa çok sevinirim.
1-Yüz tanıma yüzümü nadiren tanıyor. Yüzümü kaydetmesi zaten 1 sn sürdü. Hiçbir açıdan bakmadı. Nadiren tanıdığında da tanıması 3-4 sn sürüyor.
2-Ekrana iki kere tıklayınca açılması yerine tek tıkla açılması mümkün mü? 
3- Kilit ekranındaki spotify düğmeleri çok küçük. Araç kullanırken değiştirmek zor oluyor. Tek tıkla ekran açma ihtiyacımın sebebi de yine bu araç kullanımı sırasında dikkat dağıtmamak.
4- Ses düğmeleriyle kapama düğmesinin aynı tarafta olması ekran görüntüsü almayı zorlaştırıyor. Mantıksız geldi.
5- Dediğim gibi Iphone 13'ten geçtim. Iphone 11'in kamerası bundan daha iyiydi. Görüntü piksel piksel. Yapay zeka açıkken çizgi filme çeviriyor fotoğrafları. Optik zoom'da olmaması gereken görüntü kayıpları oluyor. 

Bu sorunları Members'a yazdığımda kopyala yapıştır bir cevap geliyor.

Yakın zamanda Iphone'a dönmek dileğiyle. 
Yukarıda çözümünü bildiklerinizi iletebilirseniz müteşekkir olurum.

İyi günler.
DrKursat
Active Level 1
Galaxy S
Evet açık hepsi. Taraması çok kısa sürüyor yüzü o normal mi? Sağa sola dönmemi istemiyor direkt kaydediyor. Sonra da tanımıyor.
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy S
Yuz tanimayi aktif ederken sadece yuzunun baktigi kameraya odaklanip kaydediyor normal olabilir eger dedigim gibi ortam cok karanliksa tanimiyor yuzu bende de cok oluyor bu ama aydinlikta deneyince bir sorun yok.
0 Likes
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy S
Senin icin sol sag on konum ve uzaktan yuz tarama yaptim sol sag deneyince dedigim gibi algilamiyor yuzu ama duz aci da yakin ve uzak tarama yapinca salisesinde kilidi aciyor bekletme olmadan.
DrKursat
Active Level 1
Galaxy S
Galiba kızılötesi ve truedepth kamera yüz tanıma için elzem.
Galaxy S
Ekran görüntüsü almanın 3 yolu var:
Ses kısma ve güç düğmesine aynı anda basmak, ekran üzerinde avucunuzun dış kısmıyla sağdan sola kaydırmak, bildirim panelinde ekran görüntüsü al tuşuna dokunmak.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Kamera da ilk surum oldugu icin daha gelistirilmedi applede zamanda oyle ilk ciktigindada oluyor 2 3 guncelleme ile duzeliyor oda oyle 2 3 ay bekleyin ve galaxy storedsn kamera asistan indirin orda yardimci ekipman
0 Likes
LøKMaN
Active Level 6
Galaxy S
15 yıllık Apple kullanıcısıyım böyle soru görmedim.Tebrik ederim.
0 Likes
IBarış
Active Level 7
Galaxy S
Arkadaşlar çözümleri sunmuş bende onlara ek olarak cihazın lansman sürümü kullandığını unutmamamız gerektiğini söyleyeyim. Yakında gelecek güncellemeler ile çoğu hata düzelecek, bende S24+ kullanıyorum dediğiniz hatalarla hiç karşılaşmadım, güncelleme beklemeliyiz.
DrKursat
Active Level 1
Galaxy S
Evet evet. İlk güncellemelerde de geri bildirimlere daha çok önem veriliyor diye yazma gereği duydum.
YOYUYO
Active Level 4
Galaxy S
Iphone deki gibi ön çentik yok bu telefonlarda. Ekstra sensör yok sadece kamera var. Iphone kadar başarılı olmasını bekleyemezsin.