cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus

(Topic created on: 10-09-2024 01:59 PM)
100 Views
Ceyhunnn616161
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar aranızda s24 plus ile yeni katıldım 2 gün oldu pil ile ilgili biraz sanki ilk sarj olmasından sonra hızlı gidiyor gibi şuanda sarjım yüzde 55 ve ekran acık kalması 3 saat 40 dk normal seviyelermi ilerleyen zamanda batarya toparlarmı yorumlarınız bekliyorum 

Mucahitalgin
Active Level 5
Galaxy S

Bende s23 var 1 aylık total şarj suresi 5 saat 😂güncelleme sonrası duzelmezse garantiye götürecem

Mucahitalgin
Active Level 5
Galaxy S
Bu1728469780360.jpg
Mavibulut
Active Level 5
Galaxy S
Sadece hücresel veride kullandıysan buda etkileyebir mi
0 Likes
Mavibulut
Active Level 5
Galaxy S
Profilime girersen görebilirsin paylaşmıştım burda hatta
0 Likes
Mucahitalgin
Active Level 5
Galaxy S
Hocam samsungun orjinal 25w şarj aletini kullanıyorum kablo da telefonla gelen kablo
0 Likes
Mavibulut
Active Level 5
Galaxy S
Bende 11 den kalan adaptörü kullanıyorum hızlı şarj kapat ve tekrar ekran süreni kontrol et
0 Likes
Neutrava
Active Level 6
Galaxy S
Öncelikle, iyi günlerde kullanmanı dilerim. Görünüşe göre, cihazı seninle aynı gün almışız. İlk birkaç gün bu durum normal, çünkü cihaz kullanım alışkanlıklarını öğreniyor. Mesela, dün beni 14 saat idare etti. Zamanla şarj performansı toparlar, bundan şüphen olmasın.
Mucahitalgin
Active Level 5
Galaxy S
Valla inşallah ya çok severek aldım çok güzel beğeniyorum da inşallah güncelleme sonrası toparlar yada zamanla
Neutrava
Active Level 6
Galaxy S
Toparlar, bundan şüphen olmasın. Samsung, amiral gemisi modellerine çok önem verir ve S24+ şu anda piyasadaki en son model. Eğer şarj konusunda bir düzelme olmazsa, cihazı sıfırlamayı deneyin. Yine de sorun çözülmezse, bir yetkili servis ile iletişime geçin. Sonuçta sorununuz mutlaka çözülecektir.
Galaxy S
Sizde güzel günlerde kullanın değerli yorumunuz için teşekkür ederim