cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 plus alınır mı

(Topic created on: 02-03-2024 04:18 PM)
1731 Views
smsngs21fe
Active Level 5
Options
Galaxy S
Çoğu yerde olumsuz yorumlar gördüm bazı videolarda 50 dereceye kadar çıktığı anlar vardı. S21 fe den geçmek istiyorum malum s21 fe beni 4g de batarya anlamında üzdü ayriyeten arayüz takılmaları ve ısınma gibi problemler yaşıyorum(özellikle mobil veride) sizce s24 plusla tekrardan exynosa güvenilir mi? Yoksa 2.el bir s23 plus bakıcam çünkü s23+ şu an s24+ dan daha pahalı 
4 Comments
ozgurS24Plus
Active Level 6
Galaxy S
Ben kullanıyorum. Yok öyle 50derece fln. S22 snapdragondu instagramda gezerke dahi ateş gibi yanıyordu
0 Likes
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy S
Note 10 dan s24+ ya geçtim. 1 hafta oldu. Şarj inanılmaz başarılı. Çok yoğun kullanımda bile 1 günde bitmiyor. Yarın kampanya son gün düşünüyorsan kaçırma. Isınma falan hiç yaşamadım. Gözün kapalı al.
0 Likes
smsngs21fe
Active Level 5
Galaxy S
Hocam birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
İlk sorum boşta kullanılan ram miktarı ne kadar?
Mobil veride en azından 6 saat açık ekran veriyor mu?
Son olarak hiç arayüzde kasılmalar,takılmalar hissettiniz mi?
0 Likes
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy S
Boşta Ram 3.8 ile 4.6 arası genelde kullanıyor. 6 saatten daha fazla ekran alırsın. Tahminimce 11, 12 arası alır. Benim günlük instegram, YouTube, İnternet, arama v. b ortalama 1 haftadır 7.5, 8 arası olmasına rağmen akşam yüzde 40 kalan şarj oluyor.
Sanal ramı bile kapattım. Gerek yok.
Donma kasılma hiç yaşamadım. Olumsuz hiçbir tarafını görmedim. Hızlı, iyi kamera, bellek iyi, batarya çok iyi, 7 yıl güncelleme desteği. Ve yarın son gün. Değişim kampanyası ile 7 bin destek çok iyi. S23+ sayfasında şuan 48.499 bin. S24+ 7000 desteği düş 39.499 geliyor. Telefonunu da verirsen dahada düşer. S23+fiyatını baz alırsak s24 +50 bini bulabilir. Kaçırma.
0 Likes