Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Telefonun üst kısmına biraz kola döküldü hemen kuruttum kameranın üstündeki hoparlör kısmına gelmiş olabilir iyice kuruttum şu an bir sıkıntı... View Post
pil sagliklarini alalim View Post
Herkese Merhaba, S23 ile fotoğraf çekerken neleri kullanıyorsunuz? Size hızlı bir tavsiye, telefonu 180 derece çevirerek görüntü ve video almayı... View Post
15 yıldır samsung kullanıcıyım; young, s3, note4, note8... Son 3 yıldır da s22 ultra kullanıyordum (en az 2 yıl daha kullanmak istiyordum), 1 hafta... View Post
Herkese iyi geceler s24 ultraya yanlışlıkla 7.0ui güncellemeyi indirdim ama kurmak istemiyorum bunu nasıl silebilirim? View Post
Esenlikler öncelikle Instagram'dan arama gelince zil sesi ile çalması gerekirken bildirim sesi ile çalıyor geliyor. Nasıl Instagram arama sesini... View Post
İnstagramda 10 dk gezince telefon hissedilir derecede ısınıyor. Geçmişte de aynı sorun olmuştu güncellemeyle düzelmişti ama yine aynı oldu View Post
Vatan dan alınma s25 ultra telefonumda pil döngüsü yok neden acaba View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 28 | |
| 23 | |
| 18 | |
| 17 | |
| 16 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1534 | |
| 1505 | |