cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 pil ve ısınma

(Topic created on: 03-08-2024 04:36 PM)
1647 Views
Hawerk
Active Level 7
Options
Galaxy S

arkadaşlar yaklaşık 1-1.5 aydır s24 kullanıyorum performans açısından hiç bir sorunum cidden yok kasma donma vs yok ama bu 6.1 in 2. güncellemesinden sonra batarya hızlı bitiyor ve instada falan dolaşırken ısınıyor sizde de böyle mi aşağıya pil kullanımını koyuyorum.

image

image

+ olarak full 4.5g kullandım ve Bluetoothta 1 saat kadar açıktı.
8 Comments
hiemre_
Active Level 1
Galaxy S
Güncellemeden sonra instagram kullanırken benim cihaz da ısınıyor
0 Likes
muratt123
Active Level 6
Galaxy S
S24 Plus cihazında herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Isınma veya benzeri bir sorun yaşanmamaktadır. Batarya performansı da oldukça iyidir, açık ekran süresi ortalama 7 saat civarındadır. Ancak cihazda sürekli olarak düşük şebeke sinyali sorunu yaşanmaktadır. Bu durum, Wi-Fi bağlantısı olmadan cihazı kullanmayı neredeyse imkansız hale getirmektedir.
jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy S
Bu arada sinyal az alıyorsanız kılıfsız deneyin farkı göreceksiniz sert ve kalın kılıf almayın tavsiye etmem çünkü denedim ve inanmayan oldu gözleri önünde denedim onlarda inandı
muratt123
Active Level 6
Galaxy S
Orjinal şeffaf kılıfını kullanıyorum ama denicem sizin dediginizi kardeşim
jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy S
Onda sıkıntı yok kalın kılıflsr ve sert kılıflar sinyalı baya zayıflatır
Hawerk
Active Level 7
Galaxy S
6-6.30 saat civarında bende alıyordum ama bu yeni güncellemeden sonra instagram çok sarj yemeye başladı ve telefon ısınmaya başladı şuan ekran sürem 5-5.30 saat arası tamı tamına 1 saat azaldı yani anlayacağınız
0 Likes
Hawerk
Active Level 7
Galaxy S
Dostum s23 kullanıyordum zaten bu cihaz emin ol performans açısından ve kamera kalitesi vs açısından ben daha çok beğendim sadece bu son güncellemeden sonra optimizasyonlarda galiba bir sıkıntı oluştu
0 Likes
Hawerk
Active Level 7
Galaxy S
gerçekten öyle 7.0 ı bekliyorum hayırlısı düzeltebilirlerse eğer hem performans hemde pil tüketimi açısından muazzam olur
0 Likes