cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 gece çekimleri

(Topic created on: 2 weeks ago)
181 Views
ArdaYılmaz
Active Level 6
Options
Galaxy S

Normalde hani bakıyorum internetten iphone 15 vs s24 falan s24 daha güzel çekiyor daha dün yeni s24 aldım fakat öyle videolarda gördüğüm kadar güzel değil videolarda karoncalanma oluyor fotoğraflarda net değil hem gece modunda denedim hemde normalde ama pekte **bleep** yok aralarında ve sabahları video çekerkende bi tık karanlık geliyor bana bunların ayarı varmı başla yoksa bu cihaz kötü bi cihaz değil illa ayarlarında vardır bişeylik dimi

6 Comments
Jeykx
Active Level 6
Galaxy S
Ömer faruk film in samsung çekim rehberi bölüm 1 i izleyin
Galaxy S
Selamünaleyküm kardeşim,

Öncelikle, kamera lensinin bulunduğu kısmı nemli bir bezle temizlemenizi öneriyorum. Bastırmadan, nazikçe çevresini temizleyin.

Hala düzelmezse;
Samsung Members > Destek > Tanılama > "Kamera" seçeneğini kontrol edin.

Yaptığınız testte donanımsal bir sorun gözükmüyorsa;
Cihazınızın kontrol edilebilmesi için Samsung Members > Destek > Geri bildirim gönder > Hata Raporları > "Kamera" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte "Gönder" butonuna basabilirsiniz.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle birlikte gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa süre içinde yetkili kişiler tarafından yazılı olarak bilgilendirileceksiniz.

Ayrıca, Kamera uygulamasının verilerini silmeyi deneyebilirsiniz:

"Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Verileri sil" seçeneğine tıklayın.

Sorunun devamı hâlinde, cihazınızın kontrol edilebilmesi için, cihazınızdaki verilerinizi yedekleyerek en yakın Samsung Yetkili Servis merkezini ziyaret edebilirsiniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisleri bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için bağlantıyı inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler, iyi günler dilerim 😊.
0 Likes
ozgur6161
Active Level 5
Galaxy S
Kardeşim ilk kamera ayar yapmazsan fhd 30 fps çeker ayarını 4k 60 yap bnce mükemmel
0 Likes
ArdaYılmaz
Active Level 6
Galaxy S
Tüm ayarlarını yapmıştım yanlış bişey varsa söyle1744348551645.jpg1744348551671.jpg1744348551695.jpg
0 Likes
ALONE07
Active Level 6
Galaxy S
Görsel zekayı aç, otomatik fpsi 30fps ve 60fps kullan seç
0 Likes
ALONE07
Active Level 6
Galaxy S
Videoların daha aydınlık ve canlı çıkmasını istiyorsan da hdr10+ aç
0 Likes