cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 fe ram plus

(Topic created on: 2 weeks ago)
145 Views
xRico
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

S24 fe 256 gbda Ram plusda kaç GB seçilmeli 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
s24fe
Active Level 7
Galaxy S
Kimisi kapatın diyor benimki 8 gb de şu anda.Bundan önceki S20FE cihazımda da maksimum ne ise onda idi hiç bir şey olmamıştı.

Ben bu özelliğin öyle ahım şahım **bleep** ettiğini bile düşünmüyorum,çok sıkıştırırsam müsaitse depolamadan almasına müsade ediyorum

View solution in context

Solution
Enraged
Active Level 7
Galaxy S
Ram plus 4 GB ramli telefonlarda genellikle kullanılır 6 da isteğe bağlı olur ama s24 fe güçlü cihaz büyük ihtimalle raminiz 8 o yüzden gerek yok açarsanız hem ısınır hemde pil hızlı biter güçsüz cihaz olsa eyvallah ama böyle cihazlarda kapalı tutulur
Sonuç: kapatın

View solution in context

10 Comments
Enraged
Active Level 7
Galaxy S
Kapatın
xRico
Active Level 3
Galaxy S
Ne için peki zararı nedir
Solution
Enraged
Active Level 7
Galaxy S
Ram plus 4 GB ramli telefonlarda genellikle kullanılır 6 da isteğe bağlı olur ama s24 fe güçlü cihaz büyük ihtimalle raminiz 8 o yüzden gerek yok açarsanız hem ısınır hemde pil hızlı biter güçsüz cihaz olsa eyvallah ama böyle cihazlarda kapalı tutulur
Sonuç: kapatın
xRico
Active Level 3
Galaxy S
Tamamdır teşekkür ederim iyi günler 😊
Enraged
Active Level 7
Galaxy S
İyi günler 😊
Solution
s24fe
Active Level 7
Galaxy S
Kimisi kapatın diyor benimki 8 gb de şu anda.Bundan önceki S20FE cihazımda da maksimum ne ise onda idi hiç bir şey olmamıştı.

Ben bu özelliğin öyle ahım şahım **bleep** ettiğini bile düşünmüyorum,çok sıkıştırırsam müsaitse depolamadan almasına müsade ediyorum
xRico
Active Level 3
Galaxy S
Tamamdır teşekkür ederim iyi günler 😊
sakus
Active Level 3
Galaxy S
Bu zamana kadar 8GB'ta kullandım bir zararını görmedim.
xRico
Active Level 3
Galaxy S
Tamam teşekkür ederim 😊