cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One uı 7 çöplüğü

(Topic created on: 6 hours ago)
337 Views
A_T
Active Level 3
Options
Galaxy S

Yaptığınız güncelleme 3 ay gün saydım siz çıkarana kadar böbrek taşı düşürdüm ya böyle bi rezillik yok ya telefon kasıyor ya exsynos 2400 işlemcili s24 ya 8gb ram var abi böyle bi saçmalık olurmu ya 

18 Comments
Furkans24fe
Active Level 7
Galaxy S
Ne gibi bir kasma soz konusu
Galaxy S
Kasmasi normal değil One UI 7 güncellemesi hatta daha akıcı sorunu detaylı açıklayın yardımcı olalım.
A_T
Active Level 3
Galaxy S
Uygulamalara girerken takılıyor açılırken takılıyor fotoraflardam video ya geçince takılıyor alway on display de her zaman açık yaptığımda takılıyor daha bir ton şey
0 Likes
Galaxy S
Eğer güncellemeyi yeni yaptıysanız normal olabilir bir kaç gün bekleyin birde ram temizliği yapın uygulama onbelleklerini temizlemeyi deneyin uygulama güncellemelerini vs. bakın.
UserEdited79
Active Level 3
Galaxy S
Kapat aç
0 Likes
A_T
Active Level 3
Galaxy S
Çok yaptım
0 Likes
starryblack
Active Level 3
Galaxy S
Sifirlamayi denediniz mi?bir de major guncellemelerden sonra cihaz 10-14 gun kadar isinma ve kasma yapabiliyor
A_T
Active Level 3
Galaxy S
Hayır denemedim ben bundan önce iphone x kullanıyordum bak ilk çıktığında almıştım uzun ömürlük telefon alır öldürene kadar kullanan birisiyim ve x imde bir tane çizik olmazdı ve sağlam telefon kullanırım dedim bu seferde samsung alam hem küçük hem baya özellikli ama pişman olmaya başlıyorum sıfırlasam verilerimi gidecek yedeklemeden pek analamam nabıcamı şaşırdım
0 Likes
A_T
Active Level 3
Galaxy S
İnstagrama girerken bianda **bleep** siyah ekran oluyor ama 1 saniye bile değil o ekran sonra açılıyor anlamsız
0 Likes