S24FE_Arda33
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S24 fe s23 ultradan bile çok yüksek skorlar alıyorken test sonuçlarında neden s23 ultra 120 fps iken yeni çıkan s24 fe 90 fps hadi onu geçtim en azından 120 fps desteği gelirmi gelirse nasil geliyor onuda bilgilendirirseniz sevinirim one ui 7 ile filan gelirmi ?
12 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
Artyom34
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2024 01:32 AM in
Galaxy S
Exynos işte ne beklersin:)
S24FE_Arda33
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2024 01:39 AM in
Galaxy S
Exynos kendini çok fazla geliştirdi zamanla 2400 den bu yana 2400e olmak üzere gayet performanslı güzel pil optimizasyonu olarak iyi işlere imza atan işlemcilerle geldi samsung ve tüketici de beğendiği için exynosa yöneldiler daha çok ultra modeli dışında diğer modeller için bence bu iyi bişey kendi işlemcini geliştirip rekabeti arttırmak satmak bile mümkün kamera tarafında exynos snapdragona göre çok daha iyi çalışıyor bence geleceği parlak hatta samsungun Androidi bile bırakıp kendi işletim sistemini yapmasını 4 gözle beklerim
Artyom34
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2024 01:44 AM in
Galaxy S
Hocam fikrinize saygı duyarım ama yorumda gülünç şeyler de var. Exynos, ucuz telefonlara yerleştiriliyordu; son zamanlarda S serisine gelmesinin sebebi ise Samsung'un işletim sistemini bir bütün yapmak istemesi ve daha fazla kâr elde etmek istemesidir, çünkü Snapdragon işlemciler pahalı. İnsanlara bir seçim sunsunlar diye iddia ediyorum; herkes Snapdragon der çünkü oyunlarda ve ısınma konusunda çok daha iyi. Mesela, babama A54 aldım; adamın telefonda bir şey yaptığı da yok, sosyal medya ve arama yapıyor, telefon aşırı ısınıyor. Bir de o telefonla oyun oynandığını düşünün.

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »