Original topic:

S24fe pubg fps

(Topic created on: 05-05-2025 12:51 AM)
430 Views
mustafa283480
Active Level 1
Options
Galaxy S
S23 ultradan daha iyi antutu ve geekbench skorları olmasına rağmen neden pubgde s23 ultra 120fps ama s24 fe 90fps alıyor?
5 Comments
BATUS24FE
Active Level 8
Galaxy S
Normal 23 fe bizim dengimiz ultradan iyi olursa o zaman adam der yani o kadar para verdik diye
4laylaylom
Active Level 7
Galaxy S
Adı üstünde fe ultranın kalitesini geçebilir mi a 50 serisiyle tek farkı s serisi diye geçmesi ve yazılımı ona bakarsan a54 ve üstü seriler niye hala 60 fps şahsen ben bu telefona gonfigle 90 120 fps açtığımda banamısın demiyo hem akıcı hemde diğer s23 cihazdan az ısınıyodu elde şuanki çoğu cihaz 120 oynatabilir ama destek lazım benim sana demem fe ile ultrayı bir görme onda snap drogon var yanlış hatırlmazsam eğer sende exynos var o yüzden biyandanda exynoslara 120fps yok sadece düz ve üstü s serilerine var
4laylaylom
Active Level 7
Galaxy S
Fe yerine düzünü alırsan exynos bile olsa 120 görürsün başka türlü illagal ama yakalanırsın sisteme
0 Likes
areyousure
Expert Level 1
Galaxy S
Öncelikle destekle alakalı. Bu uygun fiyatlı cihaz olduğu için 120 fps desteği vermiyorlar. İsteseler uygun optimizasyon ile yapabilirler. İnternetten açma teknikleri var. Açarsanız 110 120fps civarı alırsınız ama 44 45 derecelere kadar ısınır. Bir diğer sebebi de bu. Düzgün bir soğutma sistemi yok telefonda. Soğutma var ama iyi değil bir s23 kadar
0 Likes
mehmet38akr
Active Level 5
Galaxy S
Ekstradan bir soğutucu satın al config kur oynarsın, soğutması yetersiz olduğu için 90fpsle sınırlamışlar ama sen ekstradan bir soğutucuyu çek altına configi kur (ban sebebi değil kaç senedir kullanıyorum bir sıkıntısı yok)
0 Likes