Original topic:

S24 fe AI hiç de internetteki gibi çalışmıyor

(Topic created on: 03-31-2025 11:31 PM)
99 Views
areyousure
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Dün bu cihazı satın aldım 8/256 gb modelinden. Çok sevdim herşeyini. Sadece küçük bir sorun var o da ai. Nedense internette övüne övüne mükemmel silmeler yapan samsung ben yapınca ya cismi silip başka birşey yerleştiriyo veya siliyor ama lekeler dolu oluyor. Bu normal mi bu konu hakkında hiç bir sonuç elde edemedim. Neden ben satın aldıktan sonra bunu öğreniyorum samsung bunu niye kullanıcılarına söylemiyor. Umarım bir bugdır ve düzeltilir. Örnek birkaç resim koyabilirsem koyacağım.

image

19 Comments
orhans24Fe
Active Level 7
Galaxy S
Bende de oluyor o ama One ui 7 de düzelir belki
ForGalaxyUser
Active Level 10
Galaxy S
Düzeldi
tahakee
Active Level 7
Galaxy S
Belki güncelleme bekliyordur şuan profesyonel olarak s25 de bu özellikler var ama güncelleme ile sizlere de aynsık gelir diye düşünüyorum
areyousure
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam şüphem şundan. Arkadaşımın s25 ile kıyasladım. Bariz bir **bleep** vardı. Dediğiniz gibi umarım one ui 7 de bu baya iyileştirilir. Lakin cihaz çıkalı kaç ay olmuş. İki üç kez güncelleme aldı sanırsam. Düzeltilmiş olmalıydı bence. Umarım bilerek yapmıyorlardır
0 Likes
tahakee
Active Level 7
Galaxy S
Muhtemelen biletek yapıyorlar çünkü piyasaya yeni sürülen s25in diğer telefonlardan biraz farkı olmalı. Hepsi aynı olursa millet niye s25 alsın gider 23 24 alır
0 Likes
areyousure
Expert Level 1
Galaxy S
Zaten 20k lık farkta ekran, parmak izi, işlemci farkı var hocam. Tamam **bleep** koysunlar ama bunu niye gizliyorlar. Ben ai diye pazarlanan telefonda aynı sonucu alamıyorum şaka gibi. Varsa lütfen samsungun bu konuyla alakalı yazısı fln yollarsanız bakmak isterim
0 Likes
tahakee
Active Level 7
Galaxy S
Samsung bunu söylemez ama biz yaptıklarından anlayabiliriz. Dediğiniz gibi farklar var ama her zaman öncelik yenilere verilir.
roofdoor
Active Level 5
Galaxy S
bende sildi. ama evet yine mükemmel değil gölgesi vs duruyor20250331_232943_1000068551_1743452984.jpg
0 Likes
areyousure
Expert Level 1
Galaxy S
Silmesi bile birşey hocam bende genelde başka şey koyuyor. Aynı cihaz mı sizdeki
0 Likes