cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 fe ısınma ve şarj

(Topic created on: 12-09-2024 07:35 PM)
308 Views
xRico
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24 fe kullanıyorum ve şarjım hızlı bitiyor ve hızlı ısınıyor azda olsa bu durumu azaltmak için ne yapmalıyım 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Sana önerim; Tüm uygulamaların kamera,mikrofon,konum izinlerini kapat. Özellikle google play hizmetleri'nin. Sonra Ayarlar > pil > şarj etme ayarlarından hızlı şarjı kapat. Sadece biryere gideceğin acil gitmen gereken yetişmen gereken bir durum olduğunda aç şarj et sonra geri kapat. Parlaklığı,ekranı net görebildiğin bir seviyede tut daha fazla açma. Oyun içinde game booster performans ayarını pil tasarrufunda kullan. Ha performansda'da kullanabilirsin bu pek etki etmiyor. Oyun tecrübesi olarak da pubg mobile oynuyorum HDR grafikte oyna FPS'de aşırı yüksek olsun. Birde Duvar kağıtlarını siyah Arka planlı bir duvar kağıdı seç veya Duvar Kağıdı koyma.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Game booster ayarlarında ekran dokunma koruması var onu 15 veya 30 saniyeye al. Arka plan kullanım sınırlarını aç uygulamaları otomatik uyku moduna al seçeneği var aç onu kapalıysa. Birde çok az kullandığın veya ayda yılda bir kullandığın uygulamaları derin uykuya al. Silemediğin sistem uygulamalarını önce verileri sil sonra devre dışı bırak.

View solution in context

Solution
s24fe
Active Level 9
Galaxy S
Pil tüketiminde

az kullanıp gereksiz şarj tüketen uygulaman var ise ya devre dışı bırak ya da sil,

Samsung'un kendinden yüklü gelen(Global Goals,Bizz vs.)uygulamaları silebilirsin daha önce açtıysan arka planda çalışabiliyorlar,

Konumu gerektikçe kullan ve uygulamaları da çalışırken kullan seçeneğine ayarla,

Otomatik hafıza ve yeniden başlatma seçeneklerini aç(Cihaz bakımından yapılıyor)

Düzenli olarak ram boşalt.

Ben genel olarak tüm Samsung cihazlarımda pil ömrü problemi yaşamadığımdan çok tecrübeli degilim ancak kaynak azaltan uygulamalar bunlar.

Not:Dışarıda mobil veri kullanımı operatörün ve baz istasyonuna uzaklığın ile çok bağlantılı senin pili biraz da mobil veri yemiş.

Evde tek tırnak çekiyor mobil veri,ev dışı yüksek çeken bir yerde daha uzun gidiyor pil.

View solution in context

20 Comments
Semih_A255G
Active Level 6
Galaxy S
Merhaba hocam, güç tasarrufu modunu kullanabilirsiniz.
xRico
Active Level 3
Galaxy S
Oyun vs. Oynadığım için telefonun performans ve hızını düşürmek istemiyorum ama fikirleri için teşekkür ederim
0 Likes
Solution
Galaxy S
Sana önerim; Tüm uygulamaların kamera,mikrofon,konum izinlerini kapat. Özellikle google play hizmetleri'nin. Sonra Ayarlar > pil > şarj etme ayarlarından hızlı şarjı kapat. Sadece biryere gideceğin acil gitmen gereken yetişmen gereken bir durum olduğunda aç şarj et sonra geri kapat. Parlaklığı,ekranı net görebildiğin bir seviyede tut daha fazla açma. Oyun içinde game booster performans ayarını pil tasarrufunda kullan. Ha performansda'da kullanabilirsin bu pek etki etmiyor. Oyun tecrübesi olarak da pubg mobile oynuyorum HDR grafikte oyna FPS'de aşırı yüksek olsun. Birde Duvar kağıtlarını siyah Arka planlı bir duvar kağıdı seç veya Duvar Kağıdı koyma.
Galaxy S
Duvar Kağıdı örneği olarak benim ki bu şekilde.1733762318053.jpg
Solution
Galaxy S
Game booster ayarlarında ekran dokunma koruması var onu 15 veya 30 saniyeye al. Arka plan kullanım sınırlarını aç uygulamaları otomatik uyku moduna al seçeneği var aç onu kapalıysa. Birde çok az kullandığın veya ayda yılda bir kullandığın uygulamaları derin uykuya al. Silemediğin sistem uygulamalarını önce verileri sil sonra devre dışı bırak.
Galaxy S
Bunları uygula. A55 kullanıcısıyım aynı şikayetler vardı bende bu yazdıklarımı yaptım geçti. Birde yazılımları neredeyse birebir aynı bu konuda hemfikirizdir umarım. Faydasını görürsün yani.
xRico
Active Level 3
Galaxy S
Tamam hocam teşekkür ederim sorun için dediklerinizi yapıyorum şimdi
0 Likes
Galaxy S
Fazla çökme Ha yoruyor. 😂 ekran kaydı al bu yazdıklarımı yavaş yavaş yap yine kendin bilirsin tabi'de yoruyor yani. 😁
xRico
Active Level 3
Galaxy S
Tamam hocam teşekkür ederim iyi akşamlar 😊
0 Likes