Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Arkadaşlar s24 ultra geçiş yaptım bir kaç video izledikten sonra telefon çok ısınıyor bunun bir çözümü varmıdır View Post
Arkadaşlar yapanlar vardı çözen varmı 2 3 gğn önce durduk yere sıvı algılandı dedi nemli bölgede değilim sıvıda almadı sonra şarja taktım hızlı şarj... View Post
S24 ultradaki AOD tam ekran yapmak 23 ultra için root diyorlar onu asla yapmam bunu good lock ya da uygulama ile çözmenin yolu yok mu View Post
Geçenlerde 2. El olarak aldığım Amiral gemisi ünvanıyla övülen telefonum,yani S20 FE.OneUI 6+Android 14 alacakmı acaba ileride? Bilen birisi varsa... View Post
Samsung s22 ultra güncelleme sonrası şarjı çabuk bitiyor View Post
Arkadaşlar tam olarak nedir s wallet? Kullanan var mi View Post
Flash sms mesajı nasıl kapanıyor google mesajlarda da öyle bir ayar yok maalesef, bulamadım çözümünü bilen varsa yazabilir mi View Post
Samsung 5 Galaxy Modeli için Temmuz 2025 Güncellemesini Yayınladı Her zaman olduğu gibi güncellemeye farklı bölgelerde başlayan Samsung, kısa süre... View Post
Hangisini almaliyim kamera icin abi mediamark ta huwai pura 70 pro onerdi Fotoraf falan cekmeyi seviyosaniz dedi bende fotoraf cekmeyi seviyorum... View Post
Members moderatör arkadaşlar bu paylaşımı görebiliyormusunuz bilmiyorum illaki bir mod arkadaş görürse şu uygulamaya kullanıcı engelleme yada kişi... View Post
User | Count |
---|---|
24 | |
15 | |
15 | |
14 | |
13 |