- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba arkadaşlar,
Son güncellemeyi yükledikten sonra telefonumda ciddi performans sorunları yaşamaya başladım. Telefon aşırı ısınmaya başladı, neyse ki wipe cache işlemi yaptım ve bu biraz toparladı. Ancak, kaydırma hareketlerinde belirgin bir yavaşlama var. Eskisine göre yaklaşık 2.5 kat daha yavaş kaydırıyor, takılmıyor ama çok hissedilir bir performans düşüşü yaşatıyor. Açıkçası bu güncelleme, telefona performans anlamında bir gerileme yaşattı. Muhtemelen S25 yakında duyurulacak diye düşünüyorum. Güncellemeyi yükleyecek arkadaşlar dikkatli olsunlar.
Ayrıca, hafif karanlık ortamlarda kamera performansı da farkedilir şekilde bozulmuş durumda. Kamera odaklama ve keskinliği ciddi anlamda düşmüş. Zaten yıl boyunca gece çekimlerinde iPhone'a kıyasla daha koyu ve bulanık fotoğraflar çekiyordu. Yan yana çekilen resimlerde iPhone'un kalitesi gerçekten farkediliyor. Şimdi bu fark_ daha da artmış gibi görünüyor. Telefonum S24 Ultra 512GB modeli ve ne yazık ki bu güncelleme işleri daha da kötüleştirdi. Samsung, bizi zor durumda bıraktın!
Yüklemeden önce bir kez daha düşünmenizi öneririm.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-11-2024 02:15 AM in
Galaxy S- Mark as New