cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra ve 6.1.1 Güncellemesi ile başlayan problemler

(Topic created on: 09-11-2024 02:00 AM)
691 Views
ilkerd
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar,

Son güncellemeyi yükledikten sonra telefonumda ciddi performans sorunları yaşamaya başladım. Telefon aşırı ısınmaya başladı, neyse ki wipe cache işlemi yaptım ve bu biraz toparladı. Ancak, kaydırma hareketlerinde belirgin bir yavaşlama var. Eskisine göre yaklaşık 2.5 kat daha yavaş kaydırıyor, takılmıyor ama çok hissedilir bir performans düşüşü yaşatıyor. Açıkçası bu güncelleme, telefona performans anlamında bir gerileme yaşattı. Muhtemelen S25 yakında duyurulacak diye düşünüyorum. Güncellemeyi yükleyecek arkadaşlar dikkatli olsunlar.

Ayrıca, hafif karanlık ortamlarda kamera performansı da farkedilir şekilde bozulmuş durumda. Kamera odaklama ve keskinliği ciddi anlamda düşmüş. Zaten yıl boyunca gece çekimlerinde iPhone'a kıyasla daha koyu ve bulanık fotoğraflar çekiyordu. Yan yana çekilen resimlerde iPhone'un kalitesi gerçekten farkediliyor. Şimdi bu fark_ daha da artmış gibi görünüyor. Telefonum S24 Ultra 512GB modeli ve ne yazık ki bu güncelleme işleri daha da kötüleştirdi. Samsung, bizi zor durumda bıraktın!

Yüklemeden önce bir kez daha düşünmenizi öneririm.

12 Comments
isimsiz-
Active Level 6
Galaxy S
🫡👍
0 Likes
adnan34
Active Level 6
Galaxy S
Ben yükledim Herhangi bir problem yok Sizin telefonda olan bir sıkıntı bende de s24 ultra kullanıyorum
0 Likes
Galaxy S
Bende s24 plus var kamerada ben de dediğiniz sorunları yaşadım Hocam fotoğrafın keskinliği o kadar azalmış ki pastel boyayla dönmüş gece modu da eskiden gündüz gibi çekerdi şu an çok karanlık çekiyo