cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra kamera titreme sorunu

(Topic created on: 11-15-2024 02:21 AM)
161 Views
L-DRAGO
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhabalar,

Öncelikle bu sorunu bizzat bende yaşamış birisiyim. Bu sorunun çözümü hakkında önceden konu açan var mı bilmiyorum ama ben sorunun çözümünü anlatmak istedim. Arkadaşlar bu sorunun çözümü yazılımsaldır. Donanımsal bir sorun yok içiniz rahat olsun. Ben bu sorunu Galaxy S24 Ultra için bizim ülkemiz ve bazı Asya ülkelerine verilmeyen Avrupa (EUX) sürümünün Mayıs 2. güncellemesini PC üzerinden kurarak hallettim. Sürüm adı (S928BXXU2AXEC).
Kamera fimrware bilgilerini kontrol etmek için telefon tuşlama yerinden (*#34971539#) tuşlayıp (Module info ver check) kısmından öğrenebilirsiniz.

NOT: Yazılım sürümü düşürülürken bootloader numaranıza dikkat ediniz. Yazılım sürümünüz attığım bu sürümden daha düşük bir sürüm ise zaten bu sürüme güncelleme yapılacağı için bir sorun yok demektir ama eğer sürümünüz daha güncelse yazılım sürümünüzdeki bootloader numarası ile yükleyeceğiniz sürümün bootloader numarası aynı değilse kullandığınız sürümden bu sürüme düşüremezsiniz ve yine de denemeye kalkarsanız cihaz brick (çökme) olabilir.

image

1 Comment
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Yazılıma yetkisiz müdahale ile sorunu çözmüşe benziyorsunuz. Yine de son kullanıcı için bu yöntemi kesinlikle tavsiye etmem. Deneyimli birisi tarafında yapılmalı bu işlem
0 Likes