cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23fe den s24 veya s23 e geçeceğim hangisi daha mantıklı

(Topic created on: 3 weeks ago)
249 Views
mikvia
Active Level 4
Options
Galaxy S

Ciddi bilgisi olan cevaplarsa sevinirim uzun süreli kullanım benim için önemlidir ekran ve boyut önemli ben çünkü büyük telefon sevmiyorum ve ve ekran kalite önemli yardımcı olursanız sevinirim güncelleme yapmak önemli s24 telefonunda exynos işlemci var diye insanlar s23 tercih etti fikirleriniz nedir?

Türkçem çok iyi değil kusura bakmayın umarım anlamışsındır
31 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S24 gec s23 ile s23 fe hic fa k yok denilecek kadar var
0 Likes
AlperGüler
Active Level 9
Galaxy S
Exynos 2400 bende korkarak bakiyodum ama bu sefer olmuş bence hatta bazi yabanci forumlarda snapdragon ve exynos islemciler ile cekilen fotolar vardi bazilarinda exynos daha iyi işlemiş batarya olarak evet yine sorunu var ama eskisi kadar degil ama tabi tasarim olarak ben daha çok s23 tarafindayim kamera olarak bence aman aman **bleep** yok desem taşlanmam heralde tabii s24 7 sene guncelleme destegi vermesi exynosun o kadar dayanirmi sorularindan bende şuan s23 ve s24 arasinda kaldim
0 Likes
Galaxy S
S25 serisini beklemeni tavsiye ediyorum
0 Likes
OğuzAhmet
Active Level 5
Galaxy S
Kriterlerinize göre işlemci olarak s23 güncelleme olarak s24 önde sonuç olarak 7 yıl güncelleme alacak. İşlemci mi güncelleme mi önceliğinizi belirleyip alabilirsiniz. Ben s23 kullanıyorum memnumun baya özellikle boyutundan dolayı aldım. Artık hep büyük telefonlar çıkıyor malum.
0 Likes
mikvia
Active Level 4
Galaxy S
S24 gelen ai özellikleri s23 geliyormu
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 5
Galaxy S
S24 e geç 7 yıl güncelleme alacak S23 artık eski bir cihaz
0 Likes
mikvia