cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Isınma Sorunu

(Topic created on: 05-30-2024 02:13 AM)
8029 Views
liann44
Active Level 6
Options
Galaxy S
Hocalarım selam, telefonumu daha dün sıfır aldım ama bazen çok gereksiz ısınıyor yani ısı bile denilemez de ısı ve ılıklık arasında bir sıcaklık. Şarjı 100'iken çıkardım ay fotoğrafı çektim 2-3dk sürdü 4-5 tane çektim, ve şarjı %2 düştü ve üst arka tarafta bahsettiğim şekilde sıcaklık oldu. Normal mi bu şarj ve ısı artışı ? Parlaklık %100'de iken yaptım bunu.

image

EkremDurmaz
Active Level 6
Galaxy S
Bende de s24 Ultra var ısınma sorunu geçmiyor
Gidip samsung yetkili servisine sorunca da daha yeni çıkan bir cihaz olduğu için yazılımsal olabileceğini söyledi
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Üstteki arkadaşımız aksini söylemişti 🤔
0 Likes
EkremDurmaz
Active Level 6
Galaxy S
Yani ben şuan kullanıyorum ve ısınma fazlasıyla oluyor çoğu kişi telefona bakarken neden bu kadar ısınıyor diye sorup duruyor
Ama yazılım güncellemesi ile düzelir diye düşünüyorum
EkremDurmaz
Active Level 6
Galaxy S
Birde sizde kamera uygulamasına girince telefonun yavaşladığını hissediyormusunuz anlam veremedim
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Yok yavaşlık hiç hissetmedim
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Cihaz yeni diyedir o 1-2 haftaya oturur muhtemelen
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Bu 1-2 hafta olayı çok garip geldi bana ya millet de aynını diyor da
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Hiç bir telefonda denk gelmedim böyle bir şeye
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
En son S9 kullanmıştım :)
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba liann44,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. 
Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır. 

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. 

Servis iletişim bilgilerine ve daha fazla bilgiye aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz. https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-prevent-the-overheating-of-your-galaxy-devi... 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes