cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Ekran Parlaklığı

(Topic created on: 04-10-2024 04:52 PM)
1695 Views
EvrenBeken
Active Level 3
Options
Galaxy S
S21 Ultradan geçtim ve s24 Ultra ile film izlemek gerçekten işkence. Karanlık sahnelerde hiçbir şey göremiyorum ve ekranda yansıma çok oluyor. Maksimum parlaklık yetersiz kalıyor. S21 Ultrada ekran gerçekten çok daha güzeldi. Nit değeri olarak s24 daha parlak gösterilsede uygulamada öyle değil maalesef.
13 Comments
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Bende öyle bir sorun yok..
Ekran modunuzu paylaşabilirmisiniz?
Birde kullandığınız uygulama hangisi?

Bu arada ses için "Dolby Atmos'u" kullanmanızı tavsiye ederim..
0 Likes
EvrenBeken
Active Level 3
Galaxy S
Tüm ses ve ekran ayarlarım en yüksek seviyede kullanıyorum. Ses de zaten Dolby Atmosta. Kesinlikle ekran parlaklığı konusunda s21 ultradan kötü durumda.
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Bendeki ekran, s21 fe'den daha iyi s21fe kullanıyordum, şimdi s24 ultra..
EvrenBeken
Active Level 3
Galaxy S
Ekranından bahsediyorum. Net olarak ekranı daha kötü. Bunu başkaları da söylüyor üstelik.
EvrenBeken
Active Level 3
Galaxy S
İşlemci olarak kötüydü bence. S24 daha hızlı ve akıcı. S21 de çok kez donma yaşadım **bleep** yaşamıyorum mesela. Ama ekran konusunda çok net s21 ultra diyorum.
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
Anladım. Donma, kasma falan yaşamıyorum çok akıcı ama tabii ki işlemci yönünden 24 ultra daha iyi olabilir
Leon20TR
Active Level 7
Galaxy S
S24 ultra yansıma öneleyici ekranı var piyasada tek şuan sanırım bayram şakası yapıyorsunuz
0 Likes
EvrenBeken
Active Level 3
Galaxy S
Kardeş iki telefonu da kullanıyorum ve buna bakarak söylüyorum. Belirtilen özellikleri ben de biliyorum ve teoride öyle olan seylerin uygulamada öyle olmadığını söylüyorum. Güneşsiz bir odadayım ve film izlerken ekrandan kendimi izliyorum resmen. Tüm ayarlar en üstte olmasına rağmen. S21 ultrada bu sorunları yaşamıyorum.
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Adaptif parlaklığı kapatın ekstra parlaklık açın ekstra karartma diye bi ayar açık sa kapatin