cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ultra One Ul 7.0 batarya ısınma sorunu

(Topic created on: 05-18-2025 12:21 AM)
156 Views
Ahmedseker_69
Active Level 1
Options
Galaxy S
Arkadaşlar, One UI 7.0 güncellemesinden sonra telefonum anormal şekilde ısınmaya başladı. Öyle ki, ısı artışından dolayı ekran parlaklığı kendini otomatik olarak düşürdü. Daha havalar ısınmamışken bu durumdaysa, yazın ne hale gelir bilmiyorum. Bu sorunun acilen çözülmesi gerekiyor. Umarım Samsung en kısa sürede bir düzeltme (hotfix) güncellemesi yayınlar.
3 Comments
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy S
Pil performansı değişti mi güncellemeden sonra
0 Likes
Ahmedseker_69
Active Level 1
Galaxy S
Son zamanlar telefonu nornalde olduğundan fazla kullandığım için tam olarak evet diyemiyorum ama bazen instgaramda bile gezerken telefonun ısındığını ve şarjın hızla düştüğünü gözlemliyorum
0 Likes
Galaxy S
Bende de S23U'te One UI 7 sonrasında bayağı ısınma oluyordu, özellikle YouTube'da çok sıkıntı/problem vardı. İlk güncellediğim zaman da şiddetli kasma, donma, ısınma, ana ekranındaki uygulamaların tamamen yok olması gibi saçma şeyler yaşıyordum; ancak telefonumu sıfırladıktan sonra çok daha az yaşamaya başladım. YouTube'daki sorunum geçen gün bir güncellemeyle daha iyi optimize edildiği için daha az ısınma yaşıyorum. Onun dışında gün içinde 1 kere daha fazla şarj ediyorum ama mesela One UI öncesi günlük bataryanın %150-200 arası kullanırken şimdi de öyle kullanıyorum ama sanki %20'ye daha hızlı düşüyormuş gibi hissediyorum. Ve evet, umarım en yakın zamanda bir yama güncellemesi yayınlarlar.