Original topic:

S24 Ultra Batarya Sağlığı

(Topic created on: 06-23-2025 12:36 AM)
247 Views
FURKAN_S24ULTRA
Active Level 2
Options
Galaxy S
Cihazı 2024 Eylül ayında aldım 9 ayı geçiyor pil sağlığı iyimi sizce.
image

16 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Gayet iyi bence , bu yöntemi nasıl yapıyorduk? yer imlerine kaydetmiştim ama gönderileri silmisler
0 Likes
Galaxy S
*#9900# den yaptım ben
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
O kodu biiliyorumda açılan menüden hangisini seciyorduk gerisini unuttum tarif edebilirmisin zahmet olmazsa
0 Likes
Galaxy S
Arkadaş iyi anlatmış1750628514504.png
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Öncelikle Play Store üzerinden LogLog uygulamasını indirin. Log kaydını okuyabilmek için gerekli.

* Telefon Uygulamasını açıp *#9900# tuşlamasını yapın
(Otomatik Engelleyici açıksa kapatın yoksa ekran gelmez. İşlemler bittikten sonra tekrar açabilirsiniz.)

* Açılan ekranda en aşağıya inip Run dumpstate & Copy SD Card yazan seçeneğe tıklayın.

Bastıktan sonra dosya kaydedicek önce. Dosyaya bir isim vermeniz gerekli istediğiniz ismi verebilirsiniz.

* Bir süre bekleyin. Genelde 3-5 dakika sürüyor. Sonrasında Dosyalarım uygulamasından Log klasörünü bulun ve tıklayın. Farklı bir klasörde olabilir dosya yolunu kopyalama bittikten sonra size belirtiyor.

* Bütün ZİP'leri çıkartın. En büyük boyuta sahip olanlar yer alacak . Sırasıyla klasörlere girerek çıkartın.

* En sonunda yaklaşık 140 160MBlik bir TXT dosyası bulunuyor. Onu LogLog uygulamasında açın. mSavedBatteryBsoh aratmasını yaparak en yakın sonuca gidin. pil değerinizi görebilirsiniz.
LawCode
Active Level 7
Galaxy S
log log uygulaması indir önce play store sonra *#9900# yap run dumpstate copy SD Card yazana tıkla dosya inecek ona ad ver sonra onları zipten çıkar 160 170 mb dosya olacak ona tıkla log log uygulamasında aç arama kısmına asoc ve Bsoh yazarak 2 değeri kontrol edin Bsoh genellikle en doğru değeri verendir
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Eyvallah hocam
0 Likes
LawCode
Active Level 7
Galaxy S
❤️
0 Likes
LawCode
Active Level 7
Galaxy S
99 çok iyi ama biraz hor kullanmışsın sarjı normalde 1 2 senede 97 98 lere düşüyor
0 Likes