One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Tahmini ne zaman gelir düz S23 e View Post
Forumlarda birçok kişinin S25 serisini yeterince "yenilikçi" bulmadığını **bleep** ettim, bende kendi görüşümü yazmak istedim. Bence gayet... View Post
Samsung sanki 24'e snapdragon koyup kamera çıkıntılarına tekerlek takıp boya badana yapıp tekrar piyasaya sürmüş!Nasıl olsa ui7 s23, ve s24 lere... View Post
S24 ultra 512GB için 53.042 TL değişim teklifi var ayrıca 512GB fiyatına 1TB S25 ultra 91.499 TL degerine dusuyor. Yani 38.457 tl farkla 2 kat storage... View Post
Samsung neden bu kadar saçma işler yapıyor aklım almıyor. Her sene bir şeyleri kırpıp, zaten gereksizdi deyip geçiyorlar. Bluetooth yetenekleri... View Post
Merhaba, s24 Ultra cihazımı bir süredir güncellemiyorum, şuanda güncelleme mevcut, ancak ONE UI7 çıkmasını bekliyorum direk o güncellemeyi yapmak... View Post
Ocak ayında yayınlanan güncellemelerin ikiside gelmedi. View Post
User | Likes Count |
---|---|
2190 | |
1771 | |
686 | |
504 | |
389 |
User | Count |
---|---|
26 | |
23 | |