cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra AOD Saat stili sekmesi kayboldu!

(Topic created on: 03-09-2024 10:19 AM)
747 Views
5eRkaN
Active Level 3
Options
Galaxy S
AOD Saat stili sekmesi gitmiş. Bu nedenle saat seçenekleri yok. Aynı şekilde good lock içindeki clock face'de AOD seçenekleri yok sadece kilit ekranı için var. AOD Saat stili seçenekleri neden böyle kayboldu 2 yerdende. Sadece galaxy themes'den indirilen AOD uygulanabiliyor. Aynı sorunu yaşayan ve çözümünü bilen varmı?? 
0 Likes
16 Comments
5eRkaN
Active Level 3
Galaxy S
Aynen doğru. Kilit ekranı değiştirince Aod değişiyor. Fakat menüdeki bağımsız seçme gitmiş. Kilit ekranı ile değişiyor sadece bide themes'den indirince..
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Ekran parlaklığınıda kaldırmışlardı, şimdi'de saati ve arka planı kaldırdılar..

Sıradaki gelsin.. 🫡 tm. Roh..
0 Likes
5eRkaN
Active Level 3
Galaxy S
24 Ultra ya geçtiğime pişman oldum. Dün anket için aradılar 7 dakika sürdü. Çokta olumlu şeyler söylemedim. Çünkü tecrübelerimi paylaştm. Özellikle yapay zekada Türkçe sorunu
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Şuan s24ün Türkiye'de normal bir dokunmatik telefondan farkı yok..

Hiç bir alternatifin yok..
20-30binlik telefonlar ile kıyaslardan aynısını bulursun ederi o kadar Türkiye'de..

modlar ve müşteri hizmetleri ile yapacağınız görüşme fasa fiso, yukarısı ne derse o oluyor..

Örne; AOD bunun hakkında hiç birşey yapamazlar..
0 Likes
5eRkaN
Active Level 3
Galaxy S
Aynen kardşm doğru 👍
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S
Telefonlarla yaptığımız tek şey; arama, internete takılma, müzik dinleme, video izleme, oyun oynama, alternatif olarak fotoğraf çekme..

Bunlar dışında telefonla neler yapabiliriz; yapay zeka geldi eee telefonda bunu değerlendirebileceğin hiç birşey yok.. (dil yok dill..)
0 Likes
LordTaiLo
Expert Level 1
Galaxy S

Sesli komutu kullanacağım;
- telefon et diyeceğim diyemiyorum..(ingilizce söylesemde algılamıyor..)
- telefonu yeniden başlat diyeceğim, oda yok..
- oyunu aç diyeceğim, oda yok..

Alternatif program kullanmaya mecbur bırakıyor ama bozulduğunda serviste; kullanıcı 3. Part uygulaması yükledi bu yüzden arıza ve virüs bundan kaynaklı "kullanıcı hatası" diyor.. 😅

Sorumluluk almıyor..
0 Likes