cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Şarjı Orjinal Mi ?

(Topic created on: 06-02-2024 04:42 PM)
347 Views
liann44
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhaba yarın şarj aletim gelecek 45W orjinal samsung aldım görseldekinden. Şarja taktığımda süper hızlı şarj 2.0 yazması gerekiyor değil mi orjinal ise ? Amazondan aldım. 

image

12 Comments
Galaxy S
Hahahahahaa şuan anladım sizi ama haklısınız hem tırnakları kazıyarak hem de helal para zamanla olacak şeyler
Ender385
Active Level 6
Galaxy S
Kanki bence git mcdodo şarj adaptörü al. Bende var 3 başlıklı, 2 cihaz koyunca hızlı şarj devam ediyor
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Hocam şimdi onları almasını Ben de biliyorum almama sebebim şu Öncelikle her markanın Samsung gibi Apple gibi büyük markaları her zaman orijinal 3 taraf adaptörlerini kullanmaktan yanayım Ama şöyle Tabii ki dediğiniz marka olsun ve onun gibi anker gibi bir sürü marka kendini kanıtlamış ve güzel adaptörleri üreten bir marka Yalan yok ama şöyle iki ayrı çıkışı veya 3 ayrı çıkışı da olsa atıyorum 10 volt bir adaptör olsun Biz oraya İki cihaz taktığımız zaman o voltajdaki denge her zaman azalır hızlı şarj etmeye devam ediyor olsa bile o oradaki voltaj her zaman azalır Çünkü bu azalmazsa zaten bu şarj adaptörünün çok fazlasını patlaması demek yani tek bir cihaza Daha doğrusu iki veya üç farklı cihaza aynı voltaj olan da veremez zaten böyle bir teknoloji zaten yok istediğin kadar para versen de yok bu yüzden benim bir Filizim var Ben oraya mesela Huawei markalı Tabletimi Samsung Telefonumun şarj aletini yani hepsini şarj aletini Ben takıyorum kabloları birleştirmişim hepsi tek bir yerde duruyor o yüzden ben bundan yana değilim Ha şöyle kablosunu kullanıyorum demenden yana hiçbir sıkıntı yok çünkü kabloları Gerçekten güzel **bleep** olarak kaç volt volt verdiğini gösteriyor ama adaptör konusunda kesinlikle bundan yana değilim ben ha kullanana da lafım yok
0 Likes