cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Şarjı Orjinal Mi ?

(Topic created on: 06-02-2024 04:42 PM)
290 Views
liann44
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhaba yarın şarj aletim gelecek 45W orjinal samsung aldım görseldekinden. Şarja taktığımda süper hızlı şarj 2.0 yazması gerekiyor değil mi orjinal ise ? Amazondan aldım. 

image

12 Comments
RaGoN
Active Level 7
Galaxy S
Satıcının kim olduğu önemli. Amazon'un kendi satmıyorsa ne yazık ki sahte olabiliyor. Eski sürümlerde Süper Hızlı Şarj 2.0 diye adaptör bağlı olduğu sürece yazardı, artık birkaç saniyeliğine yazıp kayboluyor. Buna da dikkat etmek lazım. Ben alalı 2-3 ay oldu Samsung Trio 65W üçlü adaptör aldım, tek adaptör ile tablet, telefon ve kulaklığımı aynı anda şarj edebiliyorum. Ben alırken Amazon satıcılı 1250 TL'di. O da iyi bir seçenek. Tek farkı içinden kablo çıkmıyor.
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Toplu şarj'da voltaj düşüp sabitleniyor tek cihaza odaklanmıyor o yüzden tercih etmedim. Orjinal olduğunu nasıl anlayacağım acaba😁
0 Likes
RaGoN
Active Level 7
Galaxy S
Acil şarja ihtiyacım olmadıkça telefonda hızlı şarjı kapalı tutuyorum. Tablette açık. Tablet 25W ile şarj oluyor, telefon da sanırsam 10W. Zaten 45W ile 25W arasında full şarjda 15 dakika ancak oynuyor zaten.
0 Likes
Galaxy S
Hocam geldiğinde belli noktalar var zaten hepsinde ufak tefek orijinale göre farklılık var.Bunları karşılaştırın baktınız sahte iade edersiniz ben türkcell pasajdan aldım orijinal geldi
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Hocam ben de sahte olacağını düşünmüyorum sebebini söyleyeyim Amazon'da satış yapan farklı satıcılar var zaten bunu biliyoruz ama hepsi amazon'la anlaşmalı değil benim bu satın aldığım satıcı Amazon ile anlaşmalı ve Amazon tarafından gönderilir ibaresi vardı o yüzden satın aldım Aslında biri yandan da amazon'un zaten müşteri desteği dünyada açık ara en iyisi bunu da biliyoruz Ve satıcımın da tamamen şarj aleti şarj kabloları falan satan bir satıcı olduğunu da düşünürsek ve zaten belli noktalardan anlayabileceğimiz şeyler olduğu için gerekirse Hatta buraya konu açarım geldiği zaman değerlendirilip ortaya çıkar zaten her şey
Galaxy S
Kesinlikle burada tek heba olan şey zamanınız olur yoksa asla madur olmazsınız bir seferinde kulaklığım bozulmuştu durduk yere 2 ay olmuştu alalı amazon başta gönderin iadesini yapalım dedi sonra göndermenize gerek yok 1 haftaya yatar dediler yattı (kulaklık almanyaya gidecekti beni zahmetten kurtardılar)
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Evet burada olan tek şey zamanımı olur Onun haricinde amazon'un destek vermeyeceğini düşünmüyorum veya amazon'un kullanıcısını üzeceğini düşünmüyorum
Galaxy S
Aynen öyle hayırlı olsun şimdiden hocam bende bu sene kazanacağım inşallah bir bölüm ama nasıl para kazanırım bilmiyorum
0 Likes
liann44
Active Level 6
Galaxy S
Yani hocam şöyle söyleyeyim ben kendi işimi sanalda kendim kurdum ve kurduğum zamanlar yazılım bile bilmiyordum tamamen araç kullanarak yapıyordum ve ben o zamanlar yani Tahminen bir 4 yıl önce falan aylık kazancım 30 lira falan da Abartısız yani ve ben bu parayla bir tane tavuk dürüm yediğim zaman benden daha zengin bir insan yoktu kendime Elon musk gibi hissediyordum😁