cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 ULTRA ALINIR MI?

(Topic created on: 01-29-2025 08:33 PM)
405 Views
ahmettughanM52
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhaba 3 yıldır Samsung M52 kullanıyorum ve yakında yenileyeceğim. Bütçem 65, 70 bin arası. Tabiiki Samsung alacağım ve bu fiyatta en güncel ve iyi olarak S24 Ultra 512 GB modelini düşündüm. 3,4 sene üniversitemi idare etse benim için yeterli. Fakat Samsung'un bir anda S24u'dan vazgeçeceğinden korkuyorum. Mesela şuan bundan 4 sene önce çıkan S21u veya s22u modelleri görece kötü veya eski olarak anılıyor. Haliyle 24u nunda böyle bir dönüşüme uğrayacağından veya güncel yapay zeka özelliklerinin kendisine getirilmeyeceğinden korkuyorum. Kısacası S24U'da böyle bir eskitilme, güncelliğini yitirme veya başka türlü sorunlar olur mu? Sırf aradaki 20 bin farkı verip S25 Ultra'da almak istemiyorum. 
Resolved!
Galaxy S
M52'den geçeceksen performans açısından üzerine biraz koy S25 Ultra al derdim ama S24 Ultra da gayet güzel telefon
Galaxy S
S25 Ultra ile fiyat farkları çok fazla, belki cihaz çıkışından sonra resmi site dışındaki farklı satıcılarda fiyatı daha uyguna düşebilir. Belki bütçeyi arttırıp onu zorlayabilirim en kötü.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Kesinlikle deger veya s25 plus ta oyle
Kaancem
Active Level 4
Galaxy S
Hocam az önce gördüm amazon 11 şubat teslimli 75 bine 25 ultra satıyor değerlendirebilirsiniz
Galaxy S
İşte yakında geçeceğim. Ön sipariş bitene kadar param yetişmeyecek gibi 😅, o zaman en iyisi 25u'nun ön siparişten sonra farklı satıcılarda fiyatının biraz daha düşmesini beklemek gibi.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Alın Kesinlikle 👏
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Ben de şu an s24 Ultra var harika bir telefon kesinlikle almanı tavsiye ederim s25 Utlu ile Teknik olarak çok bir farkı yok fiyat farkı çok ama kesinlikle s24 Ultra Al kardeşim Pişman olmaz pili işlemcisi ekranı kalemi seni üzmez harika bir cihaz
rungrapher
Active Level 5
Galaxy S
S24ultra kullanıcısıyım kesinlikle alın ama ekranı cok hassas kırılabilir köşelerden size tavsiyem tam kaplayan bir ekran camı alın.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S25 tavsiye ederim ekranı ultradan daha küçük ama daha güncel ve işlemcisi az da olsa daha kaliteli daha güçlü
Solution
yalnız1insan
Active Level 7
Galaxy S
S.a. kardeşim şuan S24ultra kullanıyorum, normalde note kullanıcısıydım, fakat seri bitince s24 aldım çok memnunum, özellikle kamerası, Samsung' un klasik sorunlarından (ısınma, v&s)başka sorunu yok, gayet akıcı...Hoş 25 ile arasında uçurum yok, okadar parayı 25' e vermeye değmez ve sıfırı dediğin bütçeden daha uyguna bile alabilirsin, çünki 25 çıktı...Saygılar...🙏🙏🙏