cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 ULTRA ALINIR MI?

(Topic created on: 01-29-2025 08:33 PM)
404 Views
ahmettughanM52
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhaba 3 yıldır Samsung M52 kullanıyorum ve yakında yenileyeceğim. Bütçem 65, 70 bin arası. Tabiiki Samsung alacağım ve bu fiyatta en güncel ve iyi olarak S24 Ultra 512 GB modelini düşündüm. 3,4 sene üniversitemi idare etse benim için yeterli. Fakat Samsung'un bir anda S24u'dan vazgeçeceğinden korkuyorum. Mesela şuan bundan 4 sene önce çıkan S21u veya s22u modelleri görece kötü veya eski olarak anılıyor. Haliyle 24u nunda böyle bir dönüşüme uğrayacağından veya güncel yapay zeka özelliklerinin kendisine getirilmeyeceğinden korkuyorum. Kısacası S24U'da böyle bir eskitilme, güncelliğini yitirme veya başka türlü sorunlar olur mu? Sırf aradaki 20 bin farkı verip S25 Ultra'da almak istemiyorum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
yalnız1insan
Active Level 7
Galaxy S
S.a. kardeşim şuan S24ultra kullanıyorum, normalde note kullanıcısıydım, fakat seri bitince s24 aldım çok memnunum, özellikle kamerası, Samsung' un klasik sorunlarından (ısınma, v&s)başka sorunu yok, gayet akıcı...Hoş 25 ile arasında uçurum yok, okadar parayı 25' e vermeye değmez ve sıfırı dediğin bütçeden daha uyguna bile alabilirsin, çünki 25 çıktı...Saygılar...🙏🙏🙏

View solution in context

20 Comments
Galaxy S
Hocam bence alınır, hatta ikinci eli 45-50 k arasında bile alırsınız
0 Likes
Galaxy S
Cevap için teşekkür ederim, birinci el ilk tercihim olur. Bütçe sorunu yok fakat sadece dediğim gibi bu tür büyüklükte bir eskitme olur mu? Yani Samsung'un 7 sene destek vereceğini biliyorum ama gelecekteki çoğu özelliği kısıtlar mı ki?
Ozi_S23
Active Level 7
Galaxy S
Kısıtlayamaz S25 ten sonra piyasadaki en iyi telefon. Her özelliği alır korkmayın 😊 (opsiyonel)
Galaxy S
Hocam bunlar ultra(note) serisi olduğu için bu seride en premium parçalar kullanılıyor. Prestij açısından eskitme diğer s serileri kadar katı olmaz. Olsa da son seri işlemci, bellek ve ram var ne kadar eskitebilirler?
onurmert
Active Level 1
Galaxy S
S22u bile alınır. 24 25in güzel tarafi ekrana koruyucu kolay bulunuyor. 22 23 kavisden dolayi koruyucu işi sıkıntı
Galaxy S
Ekran koruyucu kullanmıyorum. Hem rahatsız ediyor, hem de kaliteyi düşürüyor gibi geliyor. Temiz kullanıyorum, M52 cihazımda da 3 yıldır ekran koruyucu yok. Bir kere bile bir çizik oluşmadı
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Alınır ama almışken s25u süper olur 😊
Galaxy S
Evet tabi onu almak daha iyi fakat ön sipariş bitene kadar henüz geçemeyeceğim. Bi 2,3 ay sonra felan düşünüyorum. En kötü s25u nun çıktıktan sonra farklı satıcılarda biraz daha fiyatının düşmesini umup bütçeyi bi 10 15k artırmaya çalışırım.
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Aynen en iyisi 😊
0 Likes