cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus kumlu ekran

(Topic created on: 04-15-2024 01:12 PM)
395 Views
Sdsgnr
Active Level 6
Options
Galaxy S
Arkadaşlar 25 gün önce S24plus satın aldım. Almaz olaydım. QHD plus olduğu için bu telefonu tercih ettim ama ekran beklediğim gibi çıkmadı. Panel gerçekten kumlu. Karanlık ortamda düşük parlaklıkta kullandığım zaman çok rahatsız edici bir görüntü var. Arka planda hareket etmeyen binlerce küçük nokta var. Yani pikseller dengeli ışık saçmiyor. Bugün Bursa Ebru elektroniği gittim, durumu belirttim ancak bunun normal oldugunu söylediler. İade yada değişim olamayacağını belirttiler. Oysaki bu durum kesinlikle normal bir durum değil. Bu durumda ne yapacağım bilmiyorum. Açıkçası telefonu tavsiye etmiyorum. Mümkünse S24 serisinden uzak durun.
13 Comments
Galaxy S
Servis fişin elindedir mutlaka. Başka bir telefonla fotoğrafı cek kardeşim. Kameradaki tozlar belli olacağı şekilde. Hiç uğraşma. E-devlete giriyorsun. Tüketici hakem heyetine. Cihazım 25 günlük. Kesinlikle değişim istemenizi talep ediyorum. Diye yazıp fotoğrafı da gönderiyorsun onlar da seve seve değişim yapmak zorunda kalıyorlar. TCK nin tüketici kanununa göre 6 ay icinde arıza çıkan herhangi bir sorun tespitinde değişim yapılır. Ürün ayıplı/ kusurlu kabul edilir. (Kesinlikle Servis fişin ile birlikte fotoğrafla müracaat etmeyi unutmayın.)
Bilmeyenleri de bilgilendirelim. Servis size bunu söylemez siz bileceksiniz. Çözümüm işe yaradıysa onaylaması unutmayın. Tesekkurler
Sdsgnr
Active Level 6
Galaxy S
Servis fişi vermediler. Online olarak belge alabilirsem dediğinizi yapacağım.
0 Likes
Galaxy S
O fiş kesinlikle lazım. Sana mesaj olarak kod ilettiler mi
0 Likes
Sdsgnr
Active Level 6
Galaxy S
Tabi kod filan hepsi geldi
0 Likes
Galaxy S
O kod ile samsung servis takip sayfasına girip ordan ss alır mısınız? Telegram var ise sizinle iletişime geçebilirim
0 Likes
Sdsgnr
Active Level 6
Galaxy S
Telegram yok maalesef.
0 Likes
Galaxy S
O mesajda gelen takip numarası ile servis takip sitesinden ekran fotoğrafını alin bekletmeden e devletten herseyi detaylı şekilde yaz. ekran fotoğraflarını da ekle. Değişim yapılmasının talep edilmesini istiyorum diye yaz. Basvur
0 Likes
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Sdsgnr,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
cnc_kny_S24
Active Level 6
Galaxy S
Aldığınız yerde kutuyu açtırmadınızmı ben açarım komple **bleep** ederim beğenmezsem değiştiririm yeni kutu açtırırım bi baksaydınız keşke elektronik sonuçta kul yapısı hata olabilir