cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ Mobil veride kopmalar

(Topic created on: 06-30-2024 01:06 AM)
199 Views
drbunee
Active Level 1
Options
Galaxy S
S24+ ile Turkcell kullanıyorum. **bleep** **bleep** olduğum yerde full sinyal çekerken internetten 3 - 4 dakikalık kopmalar yaşıyorum. Mobil veriyi açıp kapayınca internet geliyor. Bu durumu yaşayan var mı?
10 Comments
bozbey68s24U
Active Level 6
Galaxy S
Geçmiş olsun cihazı aldığımdan beri (s24 ultra) wifi bağlı iken mobil veriye geçmek istediğimde yada wifi ağı koptuğunda mobil veri devreye girmiyor. Kronik olsa gerek servise göndermek istemiyorum bu yüzden uçak modu aç kapa yap geliyor.
Not: herzaman bu kopukluk yaşanmıyor. Ara sıra bazen sıklaşıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetim sıfırla ağ ayarlarını sıfırla işlemini yapmayı deneyin sorun düzelmezse kullandığınız hattın operatörün müşteri hizmetleri ile iletişime geçin sorun düzelmezse Eğer Samsung Müşteri hizmetleri ile de iletişime geçin
bozbey68s24U
Active Level 6
Galaxy S
Hocam her güncelleme de yapıyorum yeni hat aldım değişen bişey yok
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Galaxy S
Hocam merhaba, bu sorunun aynısını yaşadım ve Turkcell hattımı yeniledim. Yeni hattı takıp düzeleceğini umuyordum ki değişen hiçbir şey olmadı. Daha sonra internette yaptığım biraz araştırma ile bu dertten muzdarip başka kullanıcılar da olduğunu yurt dışı Members forumlarında gördüm ve YouTube inceleme videolarında da Exynos 2400'ün hücresel veri bağlantısı konusunda Snapdragon'a kıyasla daha kötü performans sergilediği incelemelere denk geldim. Bu hususa dair paylaşımda bulundum ve Samsung ekibi bildirimimi dikkate aldığını belirten bir yorumda bulundu, umuyorum çözecekler.
0 Likes
drbunee
Active Level 1
Galaxy S
İşin kötüsü bende biraz araştırma yapmıştım yurt dışı forumlarda. Aynı konudan muzdarip insanlar olduğunu gördüm. Samsun'daki arkadaşlar bu konudan bi haber davrandılar. Hatta bir tanesi ilk defa duyuyorum dedi. Bana telefonu sıfırlattılar. Servise götürün dediler. Götürünce de muhtemelen sorun yok diyecekler. Nasıl çözebilirler ki? Madem neden uğraştırıyorsunuz?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetim sıfırla ağ ayarlarını sıfırla işlemini yapmayı deneyin sorun düzelmezse kullandığınız hattın operatörün müşteri hizmetleri ile iletişime geçin
0 Likes
drbunee
Active Level 1
Galaxy S
Hepsini yaptım. Değişen bir şey yok.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetimi sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden cihazı komple sıfırlayabilirsiniz önemli veri varsa fotoğraf video ses dosyası gibi hafıza kartı veya flash belleği yedeklemenize tavsiye ederim
0 Likes
drbunee
Active Level 1
Galaxy S
Bu durumdayız :)1719761162034.jpg
0 Likes