cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 + MAYIS GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ GELDİ

(Topic created on: 2 weeks ago)
90 Views
siyah19054
Active Level 2
Options
Galaxy S

image

20 Comments
t4bu19
Active Level 7
Galaxy S
Mayıs güncellemesi geldi. Sorunlara devam 
0 Likes
user29471
Active Level 7
Galaxy S
Gerçekten bu arada hata düzeltmesi güncellemesi değil diye düşünüyorum Çünkü o bu boyut çok az geldi bana
0 Likes
ibocan
Active Level 4
Galaxy S
Türkiye'ye geldi mi ben Fransa csc sini kullanıyorum. Aldım yaklaşık 15 dk önce
0 Likes
ensareiz
Active Level 7
Galaxy S
Herhangi bir düzeltme varmı arayüzde çok kasıyor s24 plus
0 Likes
user29471
Active Level 7
Galaxy S
Kanka yerinde olsam hata düzeltmesi güncellemesini unuturum Çünkü kasmayan s24+ Gerçekten bu güncelleme ile birlikte çok kasmaya başladı ve fazlasıyla da hata var ama Samsung sırf güncelleme getirmiş gibi görünmek için alelade bir güncelleme yayınlamış içinde hata düzeltmesi olduğunu da düşünmüyorum eve geçince yükleyeceğim bakalım
0 Likes
siyah19054
Active Level 2
Galaxy S
Bende kasma yoktu şu anda gayet stabil
0 Likes
user29471
Active Level 7
Galaxy S
Hayır anlamıyorum her telefonda farklı güncelleme mi yayınlıyorlar yoksa bazıları gerçekten çok mu şanslı nasıl aynı telefonda Herkes farklı bir sonuç alabilir şahsen benim telefonum aşırı kasıyor ve çok fazla hatanı var
0 Likes
user29471
Active Level 7
Galaxy S

image

Arkadaşlar Sizce de bu boyut çok düşük değil mi s25'e 600 MB'lık bir güncelleme gelmiş hata düzeltmeleri ile ilgili ama s24'e bildiğimiz güvenlik güncellemesi boyutunda gelmiş ve cihazda fazlasıyla hata var yani bunları ne zaman düzeltmeyi düşünüyorlar acaba veya ben mi yanlış anladım acaba hata düzeltmeleri var mı içinde bilmiyorum ama bana yok gibi geldi çok düşük boyutu
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Güncellemeden bilemezsiniz hataların düzelip düzelmediğini😊
0 Likes