Original topic:

S23 One ui 7 ve Şarj sorunu

(Topic created on: 05-22-2025 12:41 PM)
241 Views
mhtcbn
Active Level 5
Options
Galaxy S

One UI 7'den beri telefonum gün boyu yetmiyor. İlk aldığımda şarjdan memnundum, ancak sonraki güncellemelerle ekran sürem kısaldı. Forumda da gördüğüm gibi, S23 için birçok kişi aynı konudan şikayetçi. Sabah %100 ile çıktığımda %50-60'larla dönerken, şimdi %30-40'larla dönüyorum. %50-60'larla döndüğüm zamanlar güç tasarruf modu kapalıydı; şimdi güç tasarruf modunda kullanıyorum ki akşama kadar yetsin diye. Isınma sorunu da aynı şekilde birçok kullanıcıda mevcut.

5 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Güncelleme yaptıktan sonra Telefonu sıfırlamadıysanız fabrika ayarlarına sıfırlayın veya hard reset atın. Büyük güncellemelerden sonra telefonlarda eski kalıntıların silinmesi için fabrika ayarlarına sıfırlanma veya hard reset tavsiye edilir. (Bilgisayarınız varsa Wipe cache partition yapmayı deneyebilirsiniz. Verileriniz silinmez ama Hard reset veya fabrika ayarlarına sıfırlamak kadar etkili olmayacaktır yinede denemeye değer.)
mhtcbn
Active Level 5
Galaxy S
Her Güncellemeden sonra bununla mı uğraşacağız sıfırlamak fln zahmetli iş
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Sorun oluşursa en etkili çözüm bu oluyor malesef. Her marka için geçerli.
0 Likes
EsKo_S23
Active Level 3
Galaxy S
Bende bu sorunu başka yaşayan var mı kuruntu mu yapıyorum diye düşündüm ama doğru demekki. Asla şarj problemi yaşamazdım ki telefonu gün boyunca aktif kullanırım. Son güncellemeden sonra gün içinde dahi şarj ihtiyacı hissediyorum. Üstelik %15 e düşmüşse ondan sonra tlfnu kullanamasam bile kendi kendine 14... 13...12...11... hızlıca düşmeye başlıyor. Telefon değiştirme dürtüsü geldi. İ phone kullananlarla dalga geçerdim hep bi şarj probleminiz var samsungta o yok diye. Tarih olacak bu sözlerim. Üzgünüm
mhtcbn
Active Level 5
Galaxy S
Aynı şekil bende güç tasarrufunda kullanmasam yetmeyecek