cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ Google Haritalar

(Topic created on: 08-18-2024 08:18 PM)
497 Views
tufan24
Active Level 3
Options
Galaxy S

Herkese iyi akşamlar. Kuryelik yapıyorum.S24+ telefonumda Google Haritalar navigasyon çalışmıyor. Yalnız navigasyonu başlatmadan önceki kısım sorunsuz bir şekilde çalışıyor. **bleep** Konumumu doğru gösteriyor adrese gidebiliyorum ama navigasyonu başlat dediğimde çalışmıyor. Herhangi bir bilgisi olan var mı ya da aynı sorunu yaşayan?

7 Comments
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Sorunu yaşamıyorum. Google haritaları sıfırlamayı veya güncellemeyi deneyin
tufan24
Active Level 3
Galaxy S
Işe yaramıyor hem güncelledim hem sıfırladım hala aynı
tufan24
Active Level 3
Galaxy S
Sorunu çözdüm. Yayınlanan son güncelleme problemli. Ayarlarda Haritalar uygulamasına gidin. Bütün güncellemelerini kaldırıp fabrika sürümüne döndürün o zaman takır takır çalışıyor. Ne uydularda ne de telefonda bir problem yok yani
WoXeD
Active Level 1
Galaxy S
Dün bende farkettim. Bende de sürekli gps sinyali kayboldu diyip duruyordu.. Yandex ve diğer navigasyonlarda sorun yoktu. Telefona bişi oldu bunu görünce rahatladım. Cihaz s24+ benimde. 👍 😂
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Harita yerine yandex navigasyon kullanmanızı tavsiye ederim harita gerçekten sıkıntılı sağ sol diyor yol uzatıyor
0 Likes
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
Bugün aynı durumu yaşadım haritadaki araba yamuk gidiyo bi turlu düzgün çalışmadı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Samsung müşteri hizmetlerini arayın kayıt oluşturun cihazı incelesinler. 4447711