Resolved! Solved

Original topic:

S24 Plus Google Haritalar Gps Bulunamadı Sorunu

(Topic created on: 08-27-2024 11:55 PM)
560 Views
Srvt414
Active Level 1
Options
Galaxy S

Bu konuyu buradan tekrar yazıyorum. 1 Ağustosta sıfır aldıgım cihaz google haritalarda gps bulunamadı hatası vermeye devam ediyor. Uzakdan bağlantı için verilen linkle gerekli başvuruyu yaptım ne arayan ne soran var. İphone olsaydı çokdan ayıplı cihazı değistirmişti. Ayrıca konuyu daha önce yazdığım sayfada çözüldü olaral işaretlemisler külliyen yalan. Artık arayın bağlanın çözün bizde teşekkür edelim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Srvt414
Active Level 1
Galaxy S
Yapılan destek yorumlarına teşekkur ederim. Yapılanlar Sim kart değisimi , Haritalar uygulamsında verileri silip yeniden oturum açmak. Konum doğruluğunun açık olup olmadıgına bakmak , Samsung müşteri hizmetlerini arayıp destek almak. Cihazı yeniden başlatmak. GPS test programı indirip Gps. i test etmek. Rakip navigasyon yazılımı ile seyehat etmek. Vs vs . Özetle azıcık kamerası iyi olan bir tele 45bin vermiş olduk. Servis önerinizi bende biliyorum ama Bursa Osmangazide ki servis berbat ve asla müşteriden yana olmuyorlar haklı bile olsan. Bir çözüm bulunamaz ise son çare vereceğiz servise.

View solution in context

0 Likes
16 Comments
Galaxy S
Samsung müşteri destek ekibi mesai saatleri içinde çalışır arama ayarlarınız da spam koruması açıksa aramayı almamış olabilirsiniz veya 1, 2 kere reddedildiyse tekrar aramazlar
0 Likes
Galaxy S
Ayrıca s24 plus kullanıcısı olarak 1 kez başıma geldi, mobil veri açıldığında ve konum doğruluğu yapınca düzeldi onu da bayağıdır konumu kullanmadığım için varsayıyorum şimdi hiçbir sıkıntısı yok
Galaxy S
Members'te sağ altta bulunan destek kısmından telefon tanımlaması yaparak konum ayarlarınızı tekrardan kontrol edebilirsiniz
0 Likes
Galaxy S
İphone kısmına da gelecek olursak bu durumu telefon garantiniz devam ettiği sürece teknik servise başvurursanız onlarda yardımcı olacaklardır iyi günler mutlu forumlar 👋
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Yazılımsal bir hata olabilir. Cihazı yeniden başlatın olmazsa sıfırlayın
0 Likes
Galaxy S
Hiç ondan olur mu hocam iphone olsaydı şimdi leb demeden leblebiyi anlardı cihazın hatasını kendisi hemen bulur kullanıcı farkında olmadan bir mektup uçurur söylerdi anında da değişim yaparlardı Gerçekten bu kullanıcıları anlamıyorum girip 1 kez dahi bakmıyorlar iPhone değişim konusunda ne kadar katı davrandığını ve yaşanan o kadar mağduriyeti
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam yazılımsal olması muhtemel. GPS bildiğimiz bir çip. Yazılım çipi tanımıyor olabilir
0 Likes
Galaxy S
Biliyorum biliyorum da sen benim demek istediğimi anlamadın
0 Likes
FatihS22
Expert Level 4
Galaxy S
Konum sıkıntılı galiba bende de benzer durumlar var
0 Likes