cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Fe

(Topic created on: yesterday)
276 Views
Zıhnımdekımezarlık
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

Hiç hareket yok bu haftada zor gibi güncelleme 
19 Comments
Y_t
Active Level 3
Galaxy S
Çok doğru gelip sıkıntı yaratacaksa geç gelsin bu 24fe bölge depiştirip yapanlarda sorun yaşıyor
ımparatorr
Active Level 2
Galaxy S

Ben hiç bir sorun yaşamıyorum yapacak olan arkadaşlarda beklemeden yapsınlar bence kim sorun yaşıyormuş?

0 Likes
LilCutie
Expert Level 1
Galaxy S
Buglar düzeltip öyle gelecek muhtemelen
Deagresi
Active Level 6
Galaxy S
Gelmez
0 Likes
cekinnceren
Active Level 4
Galaxy S
Gelecek, aslında bugün bekleniyordu yada bu hafta içi. Samsung yıllardır sıra sıra dağıtıyor birde launch'ın başında yazılım problemi çıktığı için biraz yavaşlar şuan. Eğer detaylı bilgi almak istiyorsanız Samsung destek'i arayın oradaki personeller size ellerinden geldiği kadar yardımcı olacaklardır (Whatsapp konuşmasını tavsiye pek etmiyorum, en iyisi arayarak konuşun direk). Hatasız belasız olsun yani Apple gibi bir anda vermesinler zaten öbür türlü yazılımda bir kusur olduğunda bütün güncellemeleri geri çekmek kalırlardı, tek tek gitmeleri bu durumda çok iyi.
Deagresi
Active Level 6
Galaxy S
Yardimci olmak istiyosalar guncelleme gelecek s21 bile almisken daha cikali 6 ay olan telefon hala almiyor rezillik baska bisey degil
0 Likes
cekinnceren
Active Level 4
Galaxy S
yani sizi anlıyorum ama yıllardır Samsung kullanan birisi olarak bu benim için çok normal bir durum. Yani şöyle düşünün yazılım her modele göre optimize ediliyor çünkü bazı özellikler bazılarında yok büyük bir ihtimal Türkçe özelliğini bekliyoruz sıra sıra atacaklar. Bende çok heyecanlıyım eğer bu hafta gelmezse bir sonraki haftaya bende S.D'ği arayacam.
muhep
Active Level 5
Galaxy S
İşler öyle yürümüyor. Bölgesel bir sorun varsa, 8. ayda çözüldüğünde gelir. Güncellemeler, yasal süreçlere ve operatör testleri gibi bölgesel süreçlere bağlıdır. Samsung'un TUR için gecikmesinin hiçbir sebebi yok. Bölgesel bir izin veya operatör kaynaklı sorunlar var muhtemelen. Buna rezillik diyemeyiz çünkü bölgesel süreçlerden kaynaklı gecikiyor. TUR farkı 🙂
0 Likes
s24_63urfalı
Active Level 6
Galaxy S
Arkadaşlar güncellleme gelmicek hatta tarih oleriye bile atılacak
kadirS24FE
Active Level 6
Galaxy S
Benim anlamadığım bütün ülkelerde problem yok, ama bize gelince "bug" muhabbeti dönüyor. Bu bug sadece bizde mi var dünya genelinde??