cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE one uı 7 hala gelmedi bıktık.

(Topic created on: 05-13-2025 12:49 AM)
420 Views
fatihh999
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

S24 FE için one ui 7 güncellemesi hala gelmedi s23 fe a bile geldi ağaç olduk beklemekten.

10 Comments
Turcomos
Active Level 6
Galaxy S
Umarım bu tepkini bir daha Samsung ürünü almamakla gösterirsin
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Keşke samsungun olsa ama güncellemeden sorumlu olanların suçu
fatihh999
Beginner Level 4
Galaxy S
Samsung zirvede bırakılmaz. İPhone a asla geçmem ya da Xiaomi ye.
0 Likes
emo988
Active Level 6
Galaxy S
Bu zamana kadar bekledin az daha bekle seve seve verecekler bunu aklında tut rahatına bak
fatihh999
Beginner Level 4
Galaxy S
Yakın bir zamanda gelse kurtulsak.
0 Likes
emo988
Active Level 6
Galaxy S
Gelir gelir takma kafana
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S23 fe gec s21 fe aldı
0 Likes
ygtknca
Active Level 10
Galaxy S
Tek sinir olduğum nokta bütün dünyanın 24FE kullanırken One IU 7 ile kullanması biz hala 6.1 bizim dezavantajımız nedir yani?Aslında beklerken de gelmemesi iyi oluyor diyorum bazen şu an genel anlamda bakar isek sadece pil konusunda sıkıntı yaşıyorum o durum ise benle alakalı olabilir gerçekten dikkatsiz kullanıyorum ben şarjda kullanmalar vs vs ama csc değiştiren arkadaşlara baktığımda aşırı bug olduğunu söylüyolar bende ne olur ne olmaz csc ile yükleme sağlamadım bu şekilde bekliyorum.Bu sefer böyle oldu diye ilerleyen zamanlarda böyle olmaz umarım geçen aylarda hatta S24U dan önce geldiği olduğu şaşırmıştım umarım ilerleyen güncellemeler daha iyi olur sanırsam Nisan güvenliğinde bir sorun var Mayıs güvenlik güncellemesi ile yayımlıyacaklar öyle olursa çok daha iyi olur tabi ki.Buradaki asıl sorun TR tarafında sorun olduğunda hiçbir muhattap ve açıklayacak kişi bulamıyor olmamız...
0 Likes
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Mayıs patch ile gelecek diyen var. Bakalım. Bir daha samsung almamaya çalışacam zaten. Orta segment bile değil cihaz. Amiral gemisi denebilecek cihaz özelliklere bakılınca.