Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar sizler ekran ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz ben amoled yanığı olmaması için renkleri az kıstım ama canlılık en yüksekte.Sizce en iyi... View Post
S23 fe cihazımı sıfırlamadan önce kullandığım hafıza 120 GB iken şuan yeniden kurduğumda cihazım 76 GB a kadar düşmüş yani bir nevi yer açılmış... View Post
Arkadaşlar bende 7 8 senelik bi lenovo laptop var ekraninda menteselerinde sorun var ve baya da yavaş çalışmaya başladı bunu tamir mi etsem yoksa yeni... View Post
Telefonumu android 15 güncellemesini yüklediginden belli ana ekranda drop atmaya başladı bazı uygulamalar içerisindede drop atıyor kasıyor neden... View Post
Sevgili Samsung, son yaptığınız güncellemeyi geri almanın bir yolunu bulun lütfen. Mis gibi telefonum nerdeyse 3310'a döndü. View Post
S23 cihazım sonunda sabitledi bataryayı,güncellemeden sonra son 1 haftadır değerler aşağı yukarı aynı...İnşallah pil az gidiyor diyenler de kısa... View Post
Yeni çıkan cihazlar hakkında neler düşünüyorsunuz View Post
Son şarjdan şuana Orjinal Instagram ı kaldırdıktan sonra One Uı 7 de tekrardan 8 saat ekran süresi almaya başladım. Herkese tavsiye ederim Instagram... View Post
niye yaptım inan bilmiyorum, çıkarmak için tavsiyeniz var mı? View Post
Subject | Likes |
---|---|
29 | |
27 | |
25 | |
24 | |
21 |
User | Likes Count |
---|---|
1615 | |
1044 | |