cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 FE güncelleme sonrası

(Topic created on: 05-01-2025 01:41 AM)
63 Views
yılmazkutay
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

One UI 7 ye polonya csc ile geçtim ama bi sorum var şu an tekrar tur e geçtim de eyer 7.1 cıkarsa ve ona tr de geçeiş yaparsam now bar la pil sağlı tarzındaki özelikleri kaybedermiyim 

image

YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Ne yok tam olarak?
0 Likes
yılmazkutay
Active Level 4
Galaxy S
Pil sağlık kısmı yok direk
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Türkiye romunda birçok şey yok zaten. Yeni Android politikalarından dolayı arama kaydetme 3. parti uygulamalarla olmuyor ve arayüzün desteklemesi lazımdı. Onr UI içinde var aslında ama tahmin edebileceğiniz üzere... Türkiye romunda yok. Polonya romu varmış sizde, mesela bakabilirsiniz. Uzun süredir vardı One UI'de. Şu pil sağlığını ve arama kaydetmeyi getirseler keşke.
0 Likes
yılmazkutay
Active Level 4
Galaxy S
Evet arama kaydı da dikatimi crkti galba tekraddan polonya ya cekicem ve onda kalcak de ya geri dönmem gerekirse ve dönemesem diye korkuyorum
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Biraz riskli işler, o yüzden genelde ana cihazımda yapmam, aslında hiç yapmak istemiyorum ama birden heves geliyor yapıyorum eski telefonlara, garantisi gitse de bir şey olmaz diyip yapıyorum ama yapmamam gerek😔 sadece J8 kaldı onun da ekranı tamamen bozuk diye, yoksa o da elimde kalacaktı. Garantisi yok çoğunun ama Knox oynayınca sorun oluyor biraz, veya NAND yavaşlayabiliyor. NAND yavaşlayınca gözle görülür bir yavaşlama oluyor, S8 için en çok buna üzüldüm. Efsane cihazı mahvettim, aslında bozmazdım ama aceleyle yarıda bırakınca bootloop olmuş ve birkaç saat boot logoda kalınca oldu sanırım. Neyse, umarım bir daha yazılımla oynamaya falan kalkışmam demek isterdim ama A55'in gözümde bir değeri olmayacak muhtemelen, o nedenle yapacağım gibi görünüyor.
0 Likes
yılmazkutay
Active Level 4
Galaxy S
Boot / root işleri gerçeckten ölmüş tellefonlara lazım m30s de var dı onda yapınca google tarafından anahtar eirşimi hatası verip durdu orj geri root yapınca düzeldi de bida root yapmam destek kesildiyse kesildi yapcak bişey yok cok sağlıklı olmuyo ama proje tableti olrak tab 4 var neler gördü neler de csc deyiştirmek galba knox u bozmuyo
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
CSC değiştirmek Knox'u etkilemiyor. S8 de eskiydi, yani 8 senelik cihaz, 2017 model cihaz 8 yıllık olmuş. Ama dediğiniz gibi ölmüş telefonlara yapmak gerek. S5 ve sonraki amiral gemilerine yapmamak gerek sanırım.
0 Likes
yılmazkutay
Active Level 4
Galaxy S
S3 S5 cok farklı mimari yapıya sahip cihazlar aslında s10 de bi efsane de işte root bazen uymuyo
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Root uysun veya uymasın, bu cihazları olduğu gibi bırakmak gerek sanırım.
0 Likes
yılmazkutay
Active Level 4
Galaxy S
Evet m30s bende o şekil bi düşünce ile geri orj root u bulup kurmuştum en son parmak izi çalışmıyodu çünki