Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
kesin ve net Güncelleme günü ne zaman? Güncelmiyiz Websitesine artık inanmıyorum inanarak 40 güne yakındır One Ui 7 bekliyorum kesin olarak One Ui 7... View Post
Vallaha delircem kaç tane yere baktım bulamadım bana ücretsiz a bu aşada olduğu gibi ama one ui 7 de çalışcak bişi lazım game buster + bile... View Post
Samsung galaxy s20 fe kullanıcısıyım. Telefoto kamerası normalde 8mp olması gerekirken bende 12 mp gözüküyor sizce normal mi View Post
o kadar pişmanım ki anlatamam cihazı 7 yıl Güncelleme ve erken erişim diye aldık S23 serilerin hepsi kazandı S24 FE serisine hala Update gelmedi 2022... View Post
Merhabalar S23 telefonu 1 yıldır kullanıyorum ancak 2 gündür telefonu orjinal şarj aleti ve kablosu ile şarja takınca kendi kendine kapanıp geri... View Post
forumda nerde benim güncellemem diye dolaşıp duruyordum sonra güncelmiyiz.com dan bi kontrol ediyim dedim deee.. la olm güncelleme gelmiş haberim yok... View Post
1. Sim süresi doldu ve kapandı . 2. Sime hattımı takıyorum ama şebeke gelmiyor hattım Vodafone bunun bir çözümü var mıdır ? View Post
Çoğumuzun farketmediği bir özellik getirmiş ui7 bencr kullanışlı ve güzel olmuş View Post
Merhaba turkiyede ki s24fe cihazlara one ui 7 gelmedi. Samsung turkey önce guncelmiyiz.com adresinde en geç 30 Nisan da güncellemeyi vereceğini ilan... View Post
herkese selamlar.. s23 kullanıcısıyım. twitter, instagram gibi uygulamalarda anasayfada takılıp ekranı aşağı kaydırırken, telefon, ekranı otomatik en... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1653 | |
1368 | |
1193 | |
943 | |
829 |
User | Count |
---|---|
53 | |
42 | |
41 | |